Oldal frissítése

ETA Kuliner II Max 2038 90010

Ingyenes
szállítás boltjainkba
485 190 Ft

ETA Kuliner II Max 2038 90010

Tedd kényelmessé és könnyítsd meg a főzést az új ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgéppel. 1700 W-os motort kapott, amely professzionális körülmények között is megállja a helyét, például bonyolultabb kenyértésztát is készíthetünk vele. A motor teljesítménye könnyedén állítható 12 sebességi fokozatban, így szinte bármilyen receptet kipróbálhatunk. Bolygómozgásának hála, amikor egymással ellentétes irányban mozog a robotfej és a keverőfej működés közben, az egyes összetevők tökéletes keveréke biztosítva van. A kényelmes tésztával való munka érdekében a robotgép rendelkezik egy strapabíró rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 6,7 l, amely megfelelő minden többszemélyes háztartás számára. Olyan előnyös tulajdonságai vannak, mint teljesen fém ház, érintéses vezérlés és időzítő. A remek ETA konyhai robotgép külalakját szürke szín egészíti ki.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép lényeges paraméterei

  • A nagyszerű ETA konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz az ételek készítése során
  • 1700 W teljesítményű motort kapott
  • 12 sebesség közül választhatunk
  • Az alapos keveréshez ideális a bolygómozgás
  • Praktikus rozsdamentes acél keverőtál 6,7 l térfogattal
  • A készülék belsejében egy speciális lámpa kapott helyet azért, hogy mindent jól lássunk.
  • A hozzávalókat lehetőségünk van közvetlenül a tálban is lemérni a beépített mérlegnek köszönhetően
  • Ez a teljes mértékben fémből készült ETA konyhai robotgép működése közben tökéletesen stabil
  • A munkát megkönnyíti a praktikus időzítő
  • Az érintésvezérléssel egyszerűen válthatunk a különböző módok között
  • Szürke szín emeli ki nagyszerű megjelenését

Az ügyes ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép funkciói

A strapabíró ETA konyhai robotgép segítségével szakértőjévé válhatsz a különféle nagyszerű fogások elkészítésének. Könnyedén készíthetünk vele különféle krémeket vagy felverhetünk tojást vagy tojásfehérjét. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Nincs szükség többé a fárasztó dagasztásra, mivel tökéletesen összedolgozza a tésztát ügyelve arra, hogy az kellően könnyű és levegős legyen. A nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű, hála a dagasztó funkciónak. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Készíthetünk vele leveseket, zabkását vagy egészséges turmixokat, amelyek megőrzik tápanyagukat, ezenkívül tökéletes jég és diófélék összemixeléséhez is. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A húst egyaránt durvára és finomra is tudjuk aprítani a darálóval. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk. A beépített mérleg lehetővé teszi, hogy közvetlenül a tálban mérjük le a hozzávalókat. A készülék belsejében egy speciális lámpa kapott helyet azért, hogy mindent jól lássunk. Így azonnal láthatjuk, hogy rendesen összekeveredtek-e az alapanyagok.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

Próbáld ki a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. Teljes mértékben fémből készült, így hosszú élettartamot és teljes stabilitást garantál működés közben. A praktikus időzítőnek köszönhetően munkánk sokkal gyorsabb és effektívebb lesz. A tartós ETA Konyhai robotgép segítségével élvezni fogjuk a sütés-főzés minden pillanatát.

Biztosan lenyűgöznek majd használat közben a konyhai robotgép intelligens funkciói

A konyhai robotgép intelligens funkcióinak hála nincs szükség többé felesleges erőfeszítésre az ételek elkészítése során. Az érintésvezérléssel gyorsan és egyszerűen választhatunk a funkciók széles köréből. Az ügyes ETA konyhai robotgép nagyszerű segítőtárs lesz a sütés-főzés során, mivel képes alkalmazkodni igényeinkhez.

Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...
Konyhai robotgép ETA Kuliner II Max 2038 90010 ...

A remek ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékok járnak hozzá, mint dagasztószár, ballon habverő, flexi habverő, húsdaráló, citrom/gyümölcs prés, mákdaráló , habverő kar és fagylaltkészítő 6 szeletelő korong. A tartozékok széles választéka biztosítja, hogy ezen ETA Kuliner II Max 2038 90010 konyhai robotgép többféle készülék munkáját végzi el, így lehetőségünk van helyet és pénzt megspórolni.

Kábel hosszúsága:

1,2 m

Zajszint:

83 dB

Burkolat anyaga:

alumínium

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretek:

37 × 42 × 31 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

20,18 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő, Húsdaráló, Citrom/gyümölcs prés, Mákdaráló , Habverő kar, Fagylaltkészítő
Keverőtál űrtartalma 6,7 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 700 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 12
Funkciók Keverés, Dagasztás, Tömeg, Megvilágítás, Keverés
Tulajdonságok Teljesen fém ház, Érintéses vezérlés, Időzítő
Kábel hosszúsága 1,2 m
Zajszint 83 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Alumínium
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 31 cm
Szélesség 42 cm
Magasság 37 cm
Tömeg 20,18 kg

Szín

Szín Szürke

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ETAkrb27
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  ETA203890010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05