Oldal frissítése

ETA Gustus IV Vario 4128 90020

82 090 Ft

ETA Gustus IV Vario 4128 90020

Fejleszd főzési készségeidet az új ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral rendelkezik, amely képes gyorsan és tökéletesen, megbízható teljesítménnyel feldolgozni még a legigényesebb alapanyagokat is. Könnyedén állítható a motor teljesítménye 6 lehetséges fokozatban, így könnyen kiválaszthatjuk a kellő sebességet. Köszönhetően a bolygómozgásnak, melynek során a robotfej és a keverőfej az alapanyagok keverése közben egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét nyújtja. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy minőséges rozsdamentes acél tállal, melynek kapacitása 5,5 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan lényeges tulajdonságai vannak, mint teljes fordulatszám szabályozás és lengőkar. A nagyszerű ETA konyhai robotgép külalakját fehér szín emeli ki.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...

ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép alapvető paraméterei

  • A tartós ETA konyhai robotgép nagy segítség lesz az ételek készítése során
  • 1200 W teljesítményű motort kapott
  • 6 sebesség közül választhatjuk ki a megfelelőt
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5,5 l űrtartalommal
  • Olyan funkciókkal rendelkezik, mint keverés, dagasztás és őrlés
  • Kivételes kényelmet biztosít az alapanyagok feldolgozása során a lengőkar, amely a tartozékok nagyon egyszerű cseréjét is lehetővé teszi
  • A folyamatos sebességszabályozás biztosítja, hogy saját igényeinknek megfelelően állítsuk be a munkatempót
  • Fehér szín hangsúlyozza ki nagyszerű megjelenését

Eme ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép funkciói

A strapabíró ETA konyhai robotgép segítségével a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Nagyszerűen alkalmas tojás vagy tojásfehérje felverésére, illetve különféle krémek készítésére. Játszva készíthetünk krémeket, önteteket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre gyúrja a tésztát, mintha csak kézzel dagasztottuk volna, így megsüthetjük a legfinomabb süteményeket. A dagasztó funkció garantálja, hogy ezután bármilyen nehéz tésztát könnyedén elkészítünk majd. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. A darálóval a húst lehetőségünk van egyaránt durvára és finomabbra is aprítani. Ha házilag készítjük a darált húst, garantált a minőség és a jó ízek.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Vario 4128 90020 ...

Ismerd meg a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

Ezen ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. A lengőkar biztosítja a különféle tartozékok rendkívül egyszerű cseréjét. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy lehetővé tegye a robotgép egyszerű beállítását. Igény szerint állíthatjuk be a munkatempót a folyamatos sebességszabályozásnak köszönhetően. A tartós ETA Konyhai robotgép segítségével könnyebben és gyorsabban végzünk a feladatokkal.

Ezen ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint dagasztószár, szeletelő feltét, ballon habverő, húsdaráló és keverőtál és 4 szeletelő korong. Köszönhetően a tartozékok széles skálájának eme ETA Gustus IV Vario 4128 90020 konyhai robotgép egyszerre több különálló készülék munkáját végzi el, így helyet és pénzt spórolhatunk meg.

Kábel hosszúsága:

1,25 m

Zajszint:

86 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

8,3 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Húsdaráló, Keverőtál
Keverőtál űrtartalma 5,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Keverés, Dagasztás, Őrlés
Tulajdonságok Teljes fordulatszám szabályozás, Lengőkar
Kábel hosszúsága 1,25 m
Zajszint 86 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 28 cm
Szélesség 41,5 cm
Magasság 36 cm
Tömeg 8,3 kg

Szín

Szín Fehér

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ETAkuc28
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA412890020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15