Oldal frissítése

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030

5 4 értékelés
123 490 Ft

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030

Próbálj ki új főzési technikákat, és készíts tökéletes ételeket az új ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgéppel. 1200 W-os motorral rendelkezik, amelynek köszönhetően gyorsan feldolgozza még a legigényesebb alapanyagokat is. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 6 sebességi fokozatban, így olyan gyorsaságot választunk, amire éppen szükség van. Bolygómozgásának köszönhetően, amikor is működés közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép az egyes összetevők tökéletes keverékét garantálja. A konyhai robotgépet, az egyszerű és hatékony tésztával való munka érdekében ellátták egy rozsdamentes acélból készült tállal, melynek űrtartalma 5,5 l, amely remekül megfelel a többszemélyes háztartások számára. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint biztosíték, lengőkar és időzítő. Ezen ETA konyhai robotgép megjelenését fehér és szürke szín egészíti ki.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...

ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép alapvető jellemzői

  • Eme ETA konyhai robotgép segít a konyhai feladatok elvégzése során
  • 1200 W teljesítményű motorral szerelték
  • 6 fokozat közül választhatunk
  • A robotgép bolygómozgással működik
  • Rozsdamentes acél keverőtál 5,5 l térfogattal
  • Olyan funkciói vannak, mint dagasztás, őrlés és keverés
  • A lengőkarnak köszönhetően nagyon egyszerűen tudjuk cserélni a különböző tartozékokat, és nem mellesleg kivételes kényelmet is biztosít használat során
  • A precíz időzítő megkönnyíti a munkát
  • Természetesen biztosítékkal is ellátták
  • Fehér és szürke szín hangsúlyozza ki nagyszerű külalakját

A nagyszerű ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép tulajdonságai

A remek ETA konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés szakértőjévé válhatsz. Nagy segítség lesz a különféle krémek, öntetek vagy töltelékek készítése során. Tökéletesen összedolgozza a különféle tésztákat, és gondoskodik róla, hogy azok kellően könnyűek és levegősek legyenek. Hála a dagasztó funkciónak, a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Tésztát készít kenyérhez, pizzához, zsemléhez, desszertekhez és így tovább... Hasznos tulajdonságai közé tartozik a mixer funkció. Segítségével összemixelhetünk dióféléket vagy jeget, készíthetünk leveseket, zabkását vagy különféle egészséges turmixot, amelyek megőrzik tápanyagukat. Így valóban élvezhetjük a legfinomabb ízeket. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. A házi darált hús készítése közben saját magunk dönthetünk az ízesítésről, nem mellesleg a minőség is garantált.

Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...
Konyhai robotgép ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 ...

Próbáld ki a remek ETA konyhai robotgép extra funkcióit

A nagyszerű ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép egy sokoldalú segítőtárs az ételek készítése során. A különböző tartozékokat rendkívül egyszerűen tudjuk cserélni a lengőkarnak köszönhetően. Egy gombnyomásra automatikusan felemelkedik, hogy könnyű hozzáférést biztosítson. Könnyebb dolgunk lesz a praktikus időzítővel. A biztonsági biztosíték megakadályozza a veszélyes helyzeteket. Az ügyes ETA Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Eme ETA konyhai robotgép tartozékai

Olyan praktikus tartozékokkal rendelkezik, mint keverőszár, dagasztószár, húsdaráló és habverő kar 4 szeletelő korong. A tartozékok széles skálájának köszönhetően eme ETA Gustus IV Maximus 4128 90030 konyhai robotgép több különálló készüléket helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Kábel hossza:

1,25 m

Zajszint:

83 dB

Burkolat anyaga:

műanyag

Belső áttétel anyaga:

fém

Méretei:

36 × 41,5 × 28 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

11,08 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Húsdaráló, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 5,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 200 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 6
Funkciók Dagasztás, Őrlés, Keverés
Tulajdonságok Biztosíték, Lengőkar, Időzítő
Kábel hosszúsága 1,25 m
Zajszint 83 dB

Anyag

Keverőtál anyaga Rozsdamentes acél
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 28 cm
Szélesség 41,5 cm
Magasság 36 cm
Tömeg 11,08 kg

Szín

Szín Fehér, Szürke

Díjak

Díjak Díj nélkül

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ETAkrb65
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA412890030
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15