Oldal frissítése

ETA Fenité 9336 90010 Black Edition

5 1 értékelés
11 490 Ft

ETA Fenité 9336 90010 Black Edition

Csodálod a gyönyörűen fényes és egészséges hajat? Pontosan ebben segít ez a hajsimító a jó nevű ETA gyártótól. A rendelkezésre álló hőfokok száma: 9 hőfokozat. A tökéletesen formázott hajat a a széles hőmérséklet-tartománnyal érheted el 150 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a vasaló a hajat egyedileg, annak állapotának megfelelően ápolhatja. Kíméletesen adja meg a hajszálaknak a kívánt formát, erőt és fényt. A vasaló által kínált teljesítmény 45 W, így gyorsan üzemkész lesz, azaz 120 s alatt. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, és így nem kell nagy erőfeszítéseket tenned, amikor formázod a hajad. Az elkészült frizura pontosan olyan lesz, amilyent elképzeltél. A lapok szélessége 25 mm.

Az ismert ETA Fenité 9336 90010 Black Edition hajvasaló legfontosabb tulajdonságai

  • A közismert ETA hajvasaló úgy ápolja a hajad, mint egy fodrásznál szokás
  • A választható hőfokok száma: 9
  • Bemelegedési idő mindössze 120 s
  • A lapok szélessége 25 mm
  • A gyors felmelegedésről a kiváló fűtőegység gondoskodik
  • A praktikus kefével életteli, dús frizurád lesz
  • Nem hiányzik róla a biztonsági, automatikus kikapcsolás funkció, illetve a működést jelző fény sem
  • Van a készüléken egy könnyedén leolvasható kijelző is
  • A tápkábel hossza: 1,69 m
  • A hordtáska a tárolás megkönnyítésére szolgál
  • Felakasztható a jól kihasználható huroknak köszönhetően

A népszerű ETA hajvasaló és hasznos funkció

A nagy teljesítményű fűtőegységgel a hajsimító nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemi hőmérsékletre. Ha te is azon emberek közé tartozol, akik folyton elfelejtik, hogy ha befejezték, amit csinálnak, kihúzták-e a készüléket a konnektorból, értékelni fogod, hogy a vasaló automatikus kikapcsolással és működést jelző fénnyel rendelkezik. A népszerű ETA hajsimító nagyszerű eszköz azoknak, akiknek fontos, hogy a tökéletes frizurát kíméletes módon érjék el.

Elégedett leszel azzal, hogy a működtetése és a kezelése is egyszerű

A közismert ETA hajvasaló remek partner, és segítségével könnyedén formázhatod az összes hajtípust. A rajta lévő hurok jól jön, amikor el kell raknod a vasalót. A hajvasaló hálózati tápellátással rendelkezik, így bármikor működésre kész. A hajvasaló beépített akkumulátorral működik, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást.

A neves ETA hajegyenesítő jól kihasználható kiegészítőkkel büszkélkedhet

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: kefés feltét és tároló tok. A modern kefe élettelivé varázsolja a hajat, és természetes volument biztosít a formázást követően. Utazásra is magaddal viheted, mert nem foglal nagy helyet, és felrakni, valamint leszedni is egyszerű. Amikor nincs szükséged a vasalóra, rögzítheted a védőtokkal, és a mellékelt hordtáskában tarthatod, amelyet másra is kihasználhatsz. Mindig számíthatsz a vasaló kényelmes kezelésére, mivel a kábel hosszúsága 1,69 m. Ennek köszönhetően lesz elég mozgástered a frizura kialakításához, a kábel nem fog meggátolni semmiben.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Akasztó szíj
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 9
Teljesítmény 45 W
Bemelegedési idő 120 s

Funkciók

Kijelző LED kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,69 m
Kiegészítők Kefés feltét, Tároló tok

Aljzat típusa

Ország Csehország, USA
Kód:  ETAZV449
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA933690010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10