Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ETA Essencio 0634 90000

4,3 28 értékelés
8 390 Ft

ETA Essencio 0634 90000

Tedd illatozóvá az otthonodat

Teremts pihentető légkört és áraszd el vele az egész otthonodat ez ETA Essencio illatosítóval! Az Essencio légfrissítő az ultrahangos technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a permetet a helyiségekben. Ez javítja a szoba levegőjének minőségét, így kedvezően hat a terhelt légutakra.


Használd esszenciális olajokkal kombinálva

Ez az elegáns segítőtárs alkalmas arra, hogy természetes illóolajokkal használd együtt. Csakis rajtad áll, hogy mit választasz. Az illatos permet megemeli a levegő páratartalmát, és az egész szobában kellemes illatot teremt.


Változtasd meg a fény színét a pihentető légkör érdekében

A színváltó fény rendkívül pihentető légkört varázsol. A légfrissítő a csendes működésnek köszönhetően semmiben sem fog zavarni.


Rendkívül csendes működés

Az ETA Essencio légfrissítő 10 m2-es helyiségekhez lett tervezve. Az 50 ml-es tartály teljes feltöltése esetén a készülék akár 4 órán keresztül is működőképes. A tartály kiürülésére hangjelzés figyelmeztet, majd a készülék automatikusan kikapcsolódik. Az energiaellátásról USB kábel gondoskodik.


Paraméterek

Tulajdonságok

Zajszint 30 dB
Tartály térfogata 50 ml
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Háttérvilágítás, Ultrahang, Párásító
Szín Fehér
Üzemidő 4 óra
Ajánlott szobaméret 10 m2
Kód:  ETAAD017
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA063490000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05