Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

ETA Essencio 0634 90000

9 990 Ft
7 870 Ft áfa nélkül

ETA Essencio 0634 90000

Tedd illatozóvá az otthonodat

Teremts pihentető légkört és áraszd el vele az egész otthonodat ez ETA Essencio illatosítóval! Az Essencio légfrissítő az ultrahangos technológiának köszönhetően egyenletesen oszlatja el a permetet a helyiségekben. Ez javítja a szoba levegőjének minőségét, így kedvezően hat a terhelt légutakra.


Használd esszenciális olajokkal kombinálva

Ez az elegáns segítőtárs alkalmas arra, hogy természetes illóolajokkal használd együtt. Csakis rajtad áll, hogy mit választasz. Az illatos permet megemeli a levegő páratartalmát, és az egész szobában kellemes illatot teremt.


Változtasd meg a fény színét a pihentető légkör érdekében

A színváltó fény rendkívül pihentető légkört varázsol. A légfrissítő a csendes működésnek köszönhetően semmiben sem fog zavarni.


Rendkívül csendes működés

Az ETA Essencio légfrissítő 10 m2-es helyiségekhez lett tervezve. Az 50 ml-es tartály teljes feltöltése esetén a készülék akár 4 órán keresztül is működőképes. A tartály kiürülésére hangjelzés figyelmeztet, majd a készülék automatikusan kikapcsolódik. Az energiaellátásról USB kábel gondoskodik.


4,4
35 felhasználó értékelte
500+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja
Összes értékelés

Paraméterek

Tulajdonságok

Zaj 30 dB
Edény térfogata 50 ml
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Háttérvilágítás
Szín Fehér
Üzemidő 4 óra
Ajánlott szobaméret 10 m2
Kód:  ETAAD017
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  ETA063490000
P-DC1-WEB15