Oldal frissítése

ETA Enzo 1514 90000

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Enzo 1514 90000

A(z) ETA Enzo 1514 90000 Porzsák nélküli porszívó remekül alkalmas a padlóburkolatok átlagos tisztán tartására. A szívóteljesítmény erejét nagyban befolyásolja a motor 800 W teljesítménye. Értelemszerűen ennek megfelelő a készülék A energiahatékonysági besorolása is. Porzsák nélküli porszívó vásárlásánál ajánlatos figyelembe venni a porszívózni kívánt padlóburkolatot – ezen készülék kitűnik maximális teljesítményével a padlóburkolatok tisztításánál, valamint kielégítő hatékonyságával a szőnyegek porszívózásánál. A tiszta levegőt a Hepa filter garantálja. A felszívott szennyeződést és port porzsákba gyűjti, amely könnyen cserélhető.

A(z) ETA Enzo 1514 90000 porszívó Legfontosabb tulajdonságai

  • Döbbenetes hatékonyság kemény padlófelületek porszívózásánál
  • Kielégítő hatékonyság szőnyegek takarításánál
  • A pormentes levegőt a Hepa filter biztosítja
  • Tartozékok: Parkettafúvóka, Alumínium cső, szívótömlő, Hepa szűrő, tűzszűrő, Univerzális padlótisztító fej és Résszívó
  • Teljesítménye: 800 W

A(z) ETA Enzo 1514 90000 porzsák nélküli porszívó hasznos tartozékai

A(z) ETA Enzo 1514 90000 teljesítményét tovább fokozzák tartozékai. A legfontosabbak egyike az úgynevezett réstisztító, amellyel a porzsákos porszívó egyszerűen kitisztítja a radiátorokat. A padlóburkolat tisztán tartására külön padlófejjel büszkélkedhet. A(z) Porzsák nélküli porszívó 8 m hatótávja alkalmassá teszi nagyobb méretű helyiségekbe.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém, Műanyag

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  ETAVB1514
Termékszám:  ETA151490000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15