Oldal frissítése

ETA Canto II A+AAA 2492 90020

4,5 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Canto II A+AAA 2492 90020


Könnyítsd meg a takarítást az A+AAA* nagy teljesítményű porszívóval

A Canto II ETA249290020 porzsákos porszívó nagy hatékonyságú tisztítást kínál. Ez megkönnyíti és gyorsabbá teszi minden típusú padló és szőnyeg porszívózását. Az elektronikus szabályozással állíthatod be az optimális szívóerőt. A Canto II igazán csendes, 68 dB-es zajszinttel dolgozik.



Gazdaságos ECO motor és hatékony szűrés

A porszívó alacsony energiafelhasználású (700 W) ECO motorral dolgozik, amely gondoskodik az energiatakarékos felhasználásról.
A 13-as számú minőségi HEPA szűrővel, a két mikroszűrővel és a porzsákkal a készülék szűrése rendkívüleredményes. A 13-as HEPA szűrő magába szívja még a legkisebb mikrorészecskéket is. Az ETA ANTIBACTERIAL porzsák olyan különleges antibakteriális bevonattal készült, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és növekedését. A porzsáktérfogata 4 liter.


Hosszú működési tartomány

A 11 méteres működési tartományával szinte bárhová elérsz vele anélkül, hogy konnektort kellene váltanod. A porszívó könnyű és erőlködés nélküli használatáról az ergonomikus kialakítású markolat és a 360°-ban forgó kerekek gondoskodnak, ezekkel minden irányban szabadon mozoghatsz. A tápkábel hossza 8 méter.


Kiegészítők a csomagban

A készletben számos kiegészítőt és szívófejet találsz. Ez magában foglalja az univerzális padlótisztító fejet, amelyet a kapcsoló gombbal használhatsz a szőnyegekhez és kemény padlóhoz egyaránt. Továbbá megtalálható még a csomagban a turbókefe, a parkettaszívófej kemény padlóhoz (parketta,járólap, linóleum és laminált padló), a párnatisztító fej, a résszívófej, a finom sörtékkel készült kefés fej és a hosszú résszívó fej.


5 év meghosszabbított garancia

Az ETA ingyenes, 5 éves kiterjesztett garanciát vállal a porszívó motorjára. A garanciáért regisztrálj ITT .

* 4A + AAA besorolás

A 4A+AAA besorolású ETA porszívókat négy különböző szempontból tesztelték és végeztek rajta stressz teszteket. Ezek a szempontok pedig a porszívó teljesítménye szőnyegek és kemény padlók porszívózásakor, a készülék zajszintje illetve a szűrés minősége. A végső értékelés az ETA porszívó egészének értékelése. A 4A+AAA értékelésű készülékek aleges-legjobbak.



Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 68 dB

Méret & súly

Szélesség 46 cm
Magasság 23,5 cm
Mélység 31,5 cm
Tömeg 8,26 kg

Szín

Szín Fekete
Kód:  ETASV670
Termékszám:  ETA249290020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20