Oldal frissítése

ETA Canto II A+AAA 1492 90020

4,5 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Canto II A+AAA 1492 90020


Könnyítsd meg a takarítást az A+AAA* nagy teljesítményű porszívóval

A Canto II ETA 149290020 porzsákos porszívó nagy hatékonyságú tisztítást kínál. Ez megkönnyíti és gyorsabbá teszi minden típusú padló és szőnyeg porszívózását. Az elektronikus szabályozással állíthatod be az optimális szívóerőt. A Canto II igazán csendes, 68 dB-es zajszinttel dolgozik.



Gazdaságos ECO motor és hatékony szűrés

A porszívó alacsony energiafelhasználású (700 W) ECO motorral dolgozik, amely gondoskodik az energiatakarékos felhasználásról.
A 13-as számú minőségi HEPA szűrővel, a két mikroszűrővel és a porzsákkal a készülék szűrése rendkívüleredményes. A 13-as HEPA szűrő magába szívja még a legkisebb mikrorészecskéket is. Az ETA ANTIBACTERIAL porzsák olyan különleges antibakteriális bevonattal készült, amely megakadályozza a baktériumok szaporodását és növekedését. A porzsák térfogata4 liter.


Hosszú működési tartomány

A 11 méteres működési tartományával szinte bárhová elérsz vele anélkül, hogy konnektort kellene váltanod. A porszívó könnyű és erőlködés nélküli használatáról az ergonomikus kialakítású markolat és a 360°-ban forgó kerekek gondoskodnak, ezekkel minden irányban szabadon mozoghatsz. A tápkábel hossza 8 méter.


Kiegészítők a csomagban

A készletben számos kiegészítőt és szívófejet találsz. Ez magában foglalja az univerzális padlótisztító fejet, amelyet a kapcsoló gombbal használhatsz a szőnyegekhez és kemény padlóhoz egyaránt. Továbbá megtalálható még a csomagban a turbókefe, a parkettaszívófej kemény padlóhoz (parketta,járólap, linóleum és laminált padló), a párnatisztító fej, a résszívófej, a finom sörtékkel készült kefés fej és a hosszú résszívó fej.


5 év meghosszabbított garancia

Az ETA ingyenes, 5 éves kiterjesztett garanciát vállal a porszívó motorjára. A garanciáért regisztrálj ITT .

4 A+AAA besorolás

A 4A+AAA besorolású ETA porszívókat négy különböző szempontból tesztelték és végeztek rajta stressz teszteket. Ezek a szempontok pedig a porszívó teljesítménye szőnyegek és kemény padlók porszívózásakor, a készülék zajszintje illetve a szűrés minősége. A végső értékelés az ETA porszívó egészének értékelése. A 4A+AAA értékelésű készülékek aleges-legjobbak.



Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 68 dB

Méret & súly

Szélesség 46,5 cm
Magasság 24 cm
Mélység 31,5 cm
Tömeg 7,54 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  ETASV687
Termékszám:  ETA149290020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10