Oldal frissítése

ETA 0500 90010 Aero

4,7 37 értékelés
28 390 Ft

ETA 0500 90010 Aero

Egy tiszta padló látványa, piszok, morzsa és por nélkül, mindenkit örömmel tölt el, éppúgy, mint a gyors, hatékony és energiatakarékos munkavégzés. Az új ETA Aero porszívóval megszabadulhatsz az összes szennyeződéstől. Erőteljes és gazdaságos ECO motorja a padló és a szőnyegek porszívózásakor sok költséget takarít meg. Az elektronikus vezérlésnek köszönhetően egyszerűen beállíthatod az ideális szívóerőt, és szükség esetén azonnal lecsökkentheted, a cső markolatán található mechanikus vezérlővel. A készülék kis méretű és könnyű, kerekei pedig megkönnyítik a készülék mozgását, így az ETA porszívójával tökéletesen tisztává varázsolhatsz minden zugot az otthonodban. Ha elkészültél a takarítással, a porszívót két részre szedheted, ezáltal kisebb helyen is könnyű tárolni. 

Az ETA Aero Porszívó főbb jellemzői

  • Erős, de gazdaságos ECO motor
  • Szívóteljesítmény szabályozás
  • Számos tartozék, különböző szívófejek
  • Az ETA porszívó kis méretű és könnyű
  • A motor túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik
  • Jelzőfény figyelmeztet, ha tele a porzsák
  • Jelzi a hiányzó porzsákot

Okos és ügyes segítő a takarításban

Az ETA Aero porszívó figyelmeztet, hogy tedd a helyére a 2 literes porzsákot. És ha elfelejtetted volna kiüríteni a porzsákot? A porszívó biztonsági okokból időben leáll. Még ha nagyon kell sietned a takarítással, akkor sem kell attól félned, hogy a porszívó motorja leég. A motor túlmelegedés elleni védelme megakadályozza a motor károsodását. Nyugodtan teljes lendületet vehetsz! Az ETA 5 m hosszú tápkábellel rendelkezik, amely feltekeredik használat után, ezért nem kell a kábelek elhelyezésével vesződnöd. Szobáról szobára kell magaddal vinned a porszívót? Biztosan örülni fogsz a praktikus integrált fogantyúnak!

Tartozékok minden felülethez

Minden felülethez más típusú szívófej szükséges. Az ETA Aero porszívóhoz nem csak egy univerzális padló- és szőnyegszívófejet találunk, amely visszahúzható kefével rendelkezik. A tartozékok között találni fogsz egy parketta és kemény padló szívófejet, egy puha párnaszívófejet az érzékenyebb textíliák szennyeződéseinek eltávolítására, egy résszívófejet a legkisebb zugok tisztítására, valamint egy finom kefeszívófejet, amellyel a finom port távolíthatod el törékeny tárgyakról. Mindezt teleszkópos fémcsőre csatlakoztathatod, amelyet a testmagasságodnak megfelelően állíthatsz be. A kiváló minőségű szűrést HEPA H 12-es szűrő biztosítja.

Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 77 dB

Tartály

Űrtartalom 2 l

Méret & súly

Szélesség 26 cm
Magasság 21 cm
Mélység 38 cm
Tömeg 5,2 kg

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Készüléken
Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Automatikus kábel visszatekerés, Megtelt tartály kijelzés, Puhított kerekek

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Párnás - puha textíliákhoz, Résszívó
Töltési módok Tápkábel
Nyél Teleszkópos cső
Kefék Por

Szín

Szín Fehér, Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ETAAE050
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ETA050090010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20