Oldal frissítése

ETA Adagio 1511 90000

5,0 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA Adagio 1511 90000


A stílusos ETA Adagio 1511 90000 porszívó 4 AAAA-os* besorolással elengedhetetlen segítőtárssá válik az otthonod tisztán tartásában, sőt fel is dobja a környezetet mutatós megjelenésével. A porszívó olyan erőteljes motorral készült, amelynek teljesítményét folyamatosan szabályozhatod a porszívó házán. Az ECO motornakköszönhetően nem szükséges aggódnod a magas energiafelhasználása miatt sem. Ezzel a remek megjelenésű porszívóval igazán élvezetes lehet a porszívózás.



Nagy teljesítményű porszívó ECO motorral

Amennyiben Te is olyan személy vagy, aki a rendkívül hatékony porszívózást részesíti előnyben, úgy megtaláltad a megfelelő segítőtársadat. Az ETA Adagio 1511 90000 páratlan, A hatékonysággal dolgozik a szőnyegeken és a kemény padlókon egyaránt. Az ECO motorral a porszívó nem fogyaszt túl sok energiát.



Hatékony szűrés

Az ETA Adagio porszívót kiemelkedően hatékony szűrés jellemzi, amely ideális még az allergiában szenvedő felhasználók számára is. A porszívó egyedülálló szigetelése és a 13-as számú HEPA szűrő kombinációja, illetve a porzsák és a négy mikroszűrő együttese elsőosztályú végeredményt biztosítanak. A porzsák térfogata bőséges 4,5liter, elektronikus hangjelzéssel tájékoztat, ha megtelt. Továbbá a porszívó biztonsági zárral akadályozza meg a porzsák nélküli elindulást - abban az esetben, hogyha elfelejtetted behelyezni azt a készülékbe.



Az egyszerű tisztítás garantált

Az ETA Adagio porszívó működésének tartománya nagy, 13 méteres. Ezáltal megszabadulhatsz a konnektorok folyamatos változtatásának szükségétől, így lerövidül a porszívózás ideje is. A zökkenőmentes mozgás érdekében a porszívó első kereke 360°-ban forog. A hátsó lágyított kerekeknek hála nem sérted fel a padlót sem. A készülék kompakt méretei ishozzájárulnak a könnyű használatához. Sőt, a porszívó túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik a motor károsodása ellen.


A porszívó gazdag kiegészítőkkel érkezik

Az ETA Adagio porszívó készletében számos kiegészítőt találsz. Az univerzális padlótisztító fej remek választás a szőnyegek és kemény padlók porszívózásához (ezek között az üzemmódok között választhatsz). A készlet része még a parkettaszívófej lószőr kefével, ez leginkább a kemény padlók porszívózásáhozideális. A párnatisztító fejjel kiporszívózhatod a koszt a textil anyagokból, a finom sörtéjű kefével pedig gyengéden távolíthatod el a port és a pókhálót a bútorokról. Amennyiben porszívózás közben szeretnél beférkőzni a keskeny helyekre, mindenbizonnyal praktikus lesz a hosszú résszívófej, amellyel még a legszűkebb területekre is elérhetsz.Végül rendelkezésedre áll egy turbókefe is a szőnyegek eredményes kiporszívózásához. A kisebb méretű turbókefe remek, azonban mégis gyengéd módon végzi el a kárpittisztítást. Emellett a készletben található egy különleges DermoPet fej is, amely a háziállatok bőréről és szőréről távolítja el a szennyeződéseket, a koszt és az allergéneket.


4 AAAA minősítéssel

A 4 AAAA besorolású ETA porszívókat négy különböző szempontból tesztelték és végeztek rajta stressz teszteket. Ezek a szempontok pedig a porszívó teljesítménye szőnyegek és kemény padlók porszívózásakor, a készülék zajszintje illetve a szűrés minősége. Ez az értékelés tehát azt jelenti, hogy a porszívó kiváló teljesítménnyel felelt meg mind anégy kategóriának, ezért elnyerte a 4 AAAA minősítést.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó
Kefék Forgó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 66 dB

Méret & súly

Szélesség 51 cm
Magasság 23 cm
Mélység 32 cm
Tömeg 10 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  ETAVS005
Termékszám:  ETA151190000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10