Oldal frissítése

Eta ActivMix Family 2102 90000

4,3 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Eta ActivMix Family 2102 90000


Népszerű turmixgép XXL csomagban

Az univerzális ActivMix ETA turmixgépet már több ezer ügyfelünk kipróbálta. Mivel ilyen nagy népszerűségnek örvendett, létre hoztuk a Family változatot, amely már három sportpalackot tartalmaz a csomagban. Így az egész család számára friss smoothie-t készíthetsz. Az egyikben  minőséges fehérjeturmixot az aktív sportolóknak, a másodikban egy finom tejturmix, a harmadikban pedig legyen egy frissítő gyümölcs vagy zöldség turmix tele vitaminokkal. A rendíthetetlen 350 W teljesítmény és a percenkénti 19.000 fordulat mellett nem probléma apróra darálni a jeget alkoholos vagy alkoholmentes italokba.


Legfontosabb jellemzők

  • A palack tömített fedéllel van ellátva, amelyen egy zárható nyílás található, az akasztógyűrű pedig kényelmes hordozhatóságot biztosít
  • A fedélen lévő nyílás megkönnyíti és kényelmessé teszi az italok fogyasztását
  • A helytelen összeszerelés elleni biztonsági biztosíték és a csúszásgátló lábak maximális biztonságot és stabilitást nyújtanak a használat során
  • Impulzus vezérlés egy gomb megnyomásával
  • Tápkábel feltekerési lehetőség
  • Könnyen tisztíthtató felület

Segítség a konyhában

Az ActivMix-et egyaránt kihasználod a konyhában és a kertben grillezés közben. A friss salátaöntetek vagy salsa szószok által a konyha istennőjévé válhatsz. A gyerekek rákapnak az egészséges tízóraikra, uzsonnákra vagy a kertben betakarított gyümölcsökből készített ízletes lekvárokra.


Aktív életmód vagy folytonos rohanás

Bárhová magaddal vinni a kedvenc italodat, ez az amit most kínálunk. Mindazok, akik aktív életet éltek értékelni fogjátok a praktikus, zárható nyílással elátott fedelű palackot. Az italt egyszerűen elkészíted a sportpalackban, ráhelyezed a fedelét és közvetlenül ebben a üvegben viheted a munkába, iskolába, útra vagy az edzőteremben. A Slim design palack tökéletesen illeszkedik a kézbe, de befér az autó vagy a hűtő ajtajában lévő beépített tartóba is. A két 600 ml és egy 400 ml űrtartalmú palack kiváló minőségű Tritan anyagból készült, amely az egészségre ártalmatlan és nem szívja magába az ízeket sem a szagokat. 


További információk:
Akusztikus zajszint:
75 dB (A) re 1pW
Tápvezeték:
hossza 1,2 m; feltekerési lehetőséggel
Tömeg:
950 g


Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 350 W
Maximum fordulatszám 19 000 ford/perc
Sebességfokozat 1

Tulajdonságok

Alkalmas Csonthéjasok darálására, Smoothiehoz, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció
Tartály térfogata 0,6 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Hordozható palack
Tárolók száma 3 db
Kód:  SPTsc1953
Termékszám:  ETa210290000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15