Oldal frissítése

ETA 6966 90000SET

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 6966 90000SET

Ha egyszer beállítani pörkölés edényt fedővel, nem kétséges, értékelik a sokoldalúsága ezeket az ételeket. Akkor tudja használni, például, hogy készítsen egy teljes ebéd csak a sütőben, néha akkor ismét csak sütni húst vagy desszert. Azt is kezelni az egyes részeket külön. Alsó 25 x 35 cm, magassága 14 cm, elég kényelmes, hogy készítsen ételt 4-6 ember vagy tíz adag hús. A fedél 25 x 35 x 5 cm lehet használni nem csak a főzés, párolás és sütés, hanem a grillezés.

Az egész csomag is jó szolgálatot tartása étel melegen. Mindkét rész nem szívja magába a szagokat és zökkenőmentesen mossa mosogatógépben. A tapadásmentes felület lehetővé teszi, hogy készítsen étrend, szinte semmi zsír. Oneszerűen mindig főzni gyorsan, egészségesen és olcsón. Kérjük, gránit és elegáns design, amely létrehoz egy kellemes kő megjelenését.


 

 

Paraméterek

Anyag

Tepsi anyaga Titán

Terméktulajdonságok és tartozékok

Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Fedél

Típus

Típus Mély
Kód:  ETHR001i
Termékszám:  ETA696690000SET
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05