Oldal frissítése

ETA kerámia kések

4,2 7 értékelés

ETA kerámia kések

Kap egy egyedülálló öt kerámia kést a cseh gyártó ETA-ból. A minőségi kerámia késeknek olyan pengeja van, amely sokkal tartósabb, mint a hagyományos pengék, ezért nem kell több éven át összpontosítania. Ezenkívül a kések nem befolyásolják az étel ízét, illatát vagy minőségét. A fém késekkel ellentétben nem szaga van a gyümölcsben, és nem csökkenti az vitamin tartalmát . A kerámia penge szintén nincs korróziónak kitéve. A készletben talál egy séf kését, két azonos hosszúságú kést és két kisebb kést a kis gyümölcsök és zöldségek szeletelésére vagy aprítására, de növényi keverékek készítéséhez is.
Paraméterek és specifikációk:
A készlet tartalmazza:1 db szakácskés, pengehosszúság: 15 cm1 db kés, pengehosszúság: 13 cm1 db kés, pengehosszúság: 13 cm1 db kés, pengehossz: 10 cm1 db kés, kés hossz: 7,6 cm

Kód:  XX602x1
Termékszám:  Etasetkernoze5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10