Oldal frissítése

ETA 4780 90000 Kate

4,1 10 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ETA 4780 90000 Kate


Az egészséged személyes védelmezője

ETA Kate – Mostantól ez az LCD kijelzővel ellátott személyi mérleg figyel oda az egészségedre. A 180 kg-os maximális teherbírással és 100 grammos mérési pontossággal rendelkező készülék a pontos mérés mellett a testzsír hányadot, a víz- és izomtömeget, valamint a tested csonttömegét és képes meghatározni. A mérésen kívül a mérleg ezekre az értékekre alapozva kiszámítja a BMI értéked alapján ajánlott napi kalóriabeviteled értékét. Most már akkor végezhetsz testanalízist, amikor csak szeretnél.


Főbb jellemzők

  • A testzsír hányad, víz- és izomtömeg valamint csonttömeg meghatározása
  • Mérés 5 bemeneti paraméterrel - magasság, súly, életkor, nem és biológiai ellenállás
  • Megjeleníti az ajánlott napi KCAL értéket
  • 4 érzékelő a nagyobb mérési pontosságért
  • Túlterheltség jelző és alacsony elemtöltöttség jelző
  • Adatok tárolása legfeljebb 10 fő részére

Intelligens technológia

A kiváló minőségű és mindössze 6 mm vastagságú biztonsági üvegen kilogrammban és fontban is végezhetsz mérést. Az ETA mérleg további funkciói közé tartozik nagyméretű, tisztán olvasható kijelző, és a lehetőség 10 felhasználó adatainak tárolására. Csak vidd be az alapadatokat (magasság, kor, nem), a készülék pedig el is tárolja az információkat. Érintővezérlés, a mérleg egyszerűen terheléssel (a mérlegre állva) történő bekapcsolása, automatikusan kikapcsolás, alacsony elemtöltöttség kijelzés – mind a készülék nagyszerű jellemzői. A csomag 3 db AAA elemet is tartalmaz.


Kiterjesztett garancia

A testanalizáló személyi mérlegre az ETA mostantól 3 év kiterjesztett garanciát biztosít. További információért látogass el az ETA weboldalára.

Kód:  EAZ1151k
Termékszám:  ETA478090000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05