Oldal frissítése

ETA 2352 90000 Fenité + ETA Fenité bőrtisztító krém

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 2352 90000 Fenité + ETA Fenité bőrtisztító krém

Fenité Sonic arckefe ETA235290000

Segítőt keres, amely segít megszabadulni a szennyeződésektől, zsíroktól vagy fekete pontoktól? A rózsaszínű Fenité ET235290000 Sonic arckefével mélyen megtisztíthatja a bőrt , élvezheti a kellemes masszázst és finomítja a bőrt . Hozzájárul a bőr jobb vérellátásához, hatékonyan eltávolítja a sminkmaradványokat és jobban felszívja a bőr kozmetikumait. Ez a kefe ragyogóbbá, rugalmasabbá, simábbá és egységesé teszi a bőrt.

Korszerű bőrápolási technológia

Az innovatív Sonic-Touch technológiával ellátott Fenité Sonic bőrkefe biztosítja a mély és alapos bőrtisztítást, így csökkentve a pattanások kialakulását és a zsírt.

Egyszerű és gyors karbantartás

A sonic arckefe higiénikus szilikon felülettel rendelkezik. Ez megkönnyíti a karbantartást, csak kefével folyó víz alatt kell megmosni.

Extra finom sörték

A sörte finoman masszírozza a bőrt, és így hozzájárul a jobb vérkeringéshez.

Vízálló és higiénikus szilikon

Higiénikus szilikon kialakítás könnyű karbantartással. Csak mossa le a kefét folyó víz alatt. Az IPX5 vízálló kialakítása lehetővé teszi az arckefe használatát a zuhany alatt.

5 rezgési intenzitás

Az 5 tisztítási mód segítségével kiválaszthatja, hogy mi az Ön számára legmegfelelőbb. A hangkefe 3 rezgési szintre kapcsol be.

LI-ION akkumulátor

A hangkefe használata biztosítja a minőségi Li-Ion akkumulátort . A működési idő legfeljebb 3 hónap. Az USB-kábellel történő töltés csak 1 óráig tart.

Alkalmas utazáshoz

Az arckefe egy praktikus utazási tokkal is szállítható, így könnyen becsomagolhatja az utazáshoz és a kézitáskához.

Könnyen kezelhető

A legjobb eredmény érdekében rendszeresen használja. Vigye fel a kedvenc bőrtisztítóját (gél, hab, víz, stb.) A smink bőrére, és kefével hajtsa át az arcán. Az ilyen típusú kefék több színkombináció közül választhatók . Önnek kell választania.

ETA Fenité tisztító hidratáló krém

Nem tudja, melyik bőrápoló terméket válassza, ha hangkefével ápolja? Ezekhez az esetekhez lágy hidratáló és tisztító krémet is tartalmaz gyógynövény-kivonatokkal a tökéletesen szép bőrért. Az ETA Fenité krém kefével kombinálva nemcsak eltávolítja az összes szennyeződést, az elhalt bőrsejteket és a make-up maradványokat, hanem a speciális felületaktív anyagok nagyon gyorsan hidratálják a bőrt, ami a tisztítási eljárás után kívánatos. Ezenkívül a szalicilsav elősegíti az új bőrsejtek képződését, és a benne lévő szkvalán antimikrobiális és gombaellenes hatásokkal rendelkezik. Így számíthat a sima, friss és fiatalos megjelenésű bőrre.

Paraméterek

Típus

Típus Kefe

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Ráncok csökkentése
Kód:  ETACS615
Termékszám:  ETA235290000SET
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10