Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ETA 2352 90000 Fenité

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 2352 90000 Fenité

Olyan eszközt keresel, amely segítséget nyújt a szennyeződések, a faggyú és a fekete pontok eltávolításában? Akkor a rózsaszínben pompázó ETA 2352 90000 Fenité-t Neked találták ki! A kefe mélyen tisztítja, masszírozza és kisimítja a bőröd, valamint serkenti a vérkeringést. Rendszeres használata esetén bőröd sokkal fiatalosabb megjelenésűvé válik, a 3 tisztító üzemmódnak köszönhetően mindig azt állíthatod be, amelyre éppen szükséged van. A szilikonkefe úgy lett kialakítva, hogy gyengéd legyen a bőrödhöz és a sörték ne sértsék fel azt. A csomagban egy USB töltő és egy hordtáska is található, így bárhová magaddal viheted a készüléket. Ráadásul a kefe vízálló, így az sem probléma, ha tusolás közben használod, vagy folyó víz alatt mosod el.

A rózsaszín ETA 2352 90000 Fenité szónikus arctisztító kefe legfontosabb jellemzői

  • Mélyen tisztítja az arcbőrt és csökkenti az apró aknék számát
  • Az ETA 2352 90000 serkenti a vérkeringést és hozzájárul a bőr rugalmasságához
  • 3 tisztító üzemmód és vízállóság
  • Időzítő automatikus kikapcsolással
  • Puha szilikon kivitelezés
  • Egyszerű tisztán tartás
  • A Fenité szónikus kefe hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik

Mire képes a Fenité szónikus kefe?

  • Tisztítás - a szónikus kefe alaposan és mélyen tisztít, ezáltal csökkenti az aknék számát és a faggyútermelődést. A puha szilikon sörték eltávolítják az elhalt hámsejteket és a sminkmaradványokat.
  • Masszírozás és vérkeringés-serkentés - finoman masszírozza a bőrt, amelyben ezáltal fokozódik a vérkeringés, és a bőr hosszabb ideig rugalmas marad
  • Megfiatalítja a bőrt - rendszere használata során tisztábbá, rugalmasabbá, simábbá és egységesebbé teszi a bőrt, amely ezáltal fiatalosabb megjelenésűvé válik

Használata:
A legjobb eredmény elérése érdekében használd rendszeresen. Vidd fel kedvenc bőrtisztítódat (gél, hab, víz, ...) a megtisztított arcbőrödre, majd a kefe segítségével, körkörös mozdulatokkal oszlasd el az arcodon. Öblítsd le az arcod a kefét vízzel, majd folytasd az arcápolási rutinodat.


Paraméterek

Tápellátás

Áramforrás Akkumulátoros
Pótelemek Lítium-ion akkumulátor

Típus

Típus Kefe

Típus

Típus Szonikus

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízhatlan

Méretek

Magasság 105 mm
Szélesség 65 mm
Mélység 30 mm

Rendeltetés

Használat Bőrtisztítás, Masszázs, Bőrfiatalítás
Kód:  ETACS707
Termékszám:  ETA235290000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05