Oldal frissítése

ETA 2.075,90020 Ambo

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ETA 2.075,90020 Ambo

Keresi a konyhába megbízható húsdaráló? Ha lehetséges, többcélú és vezetni? Húsdaráló ETA 2.075,90020 Ambo teljesítmény 1300W átmérőjű és 54 mm-es malom felajánlja ezt az egészet. Tökéletesen és gyorsan őrölni durvára és finomra mindenféle hús vagy hal, egyszerűen lefordítja és mosás. A széles felső edény, nem gyakran kiegészítik a húst.

A különböző tippeket átadhatja magát a saját virsli vagy kolbász. Tetszik hús cső Kebbe? Cserélje ki a fúvókát és egy idő után van nekik kész. Készítsünk receptek és hurrá, hogy.

A fő előnyök

  • Grind mindenféle hús és hal
  • Ön elkészítheti saját virsli vagy kolbász
  • Egyszerűen áll is ellenőrzések
  • Fordított funkció segít hibaelhárító
  • Szinte hallotta
  • A műanyag részek is a klasszikus mosogatógép
  • Mi történik, azt mondja Közlekedési lámpák

nagy változékonyság

Húsdaráló ETA 2.075,90020 Ambo van ellátva a különböző mellékleteket, amely kitágítja a lehetőségeket. Két acél sablonok átmérőjű 54 mm kínál lyukméret 4 és 8 mm. Kiválaszthatja, hogy hogyan lehet egy tömeges kapott bruttó tömege. Két bit töltéséhez kolbászok és húsok cső Kebbe akkor hasznos, ha azt szeretnénk, hogy íze valami különleges.

Hús cső Kebbe

Ahogy a neve is sugallja, ez egy olyan étel eredetileg a keleti, amely széles körben elterjedt az egész világon. Lényegében húsgombóc, amely tele van tartalommal. Ez pl. A zöldségek, egyéb húsok, olajbogyó, stb Sok-előkészítés nagyon egyszerű. A húsdaráló Eta egyszerűen elkészíti az alapítvány. Távolabb már lehet választani a saját ízlése.

Kód:  EAV3120a
Termékszám:  ETA207590020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10