Oldal frissítése

ETA 0487 90010 Preto porzsákos porszívó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0487 90010 Preto porzsákos porszívó

Népszerű porszívó extra teljesítménnyel

Az elegáns ETA padló porszívót 350 W-os nagy szívóteljesítmény és 1200W-os fogyasztás jellemzi, valamint ECO motorja van, amely gazdaságosságával tűnik ki.

Oblíbený vysavač

Praktikus tárolóhely a bőséges tartozékokhoz

A porszívó felszereltségébe tartozik a parketta-, rés- és kárpit-szívófej, az univerzális kefe és a mikroszűrő + 2 db Unibag porzsák 11. sz. adapterrel. Minden tartozék tárolható a porszívó felső oldalán található tágas rekeszben. 


Komfortérzet

Komfortérzet

Az integrált oldalsó levegőszívás-szabályozóval ellátott, ergonómikusan kialakított fogantyúknak köszönhetően az ETA Preto-val való manipuláció nagyon kényelmes. A teleszkópos fém cső minden egyes felhasználó számára kényelmes magasság-beállítást tesz lehetővé. A porszívónak két parkoló pozíciója is van a könnyű tárolás érdekében.


Záruka

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

A minőség megéri!

Az ETA biztos a saját termékeiben, ezért nyújt a motorra 3 évig meghosszabbított garanciát! A garancia érvényesítéséhez elég, ha regisztrálsz az ETA internetes oldalán.


A porszívó modern berendezése

Biztosan értékelni fogod a motor zökkenőmentes indítására szolgáló SOFT START rendszert (a puhán indító rendszer nem terheli le a hálózati feszültséget a motor indításakor). A porszívó elektronikus szívóteljesítmény-szabályozással és a porzsák megtelésének kijelzőjével rendelkezik.
Az allergiások pedig üdvözlik majd a jó minőségű HEPA szűrőt, amely még a legapróbb porrészecskék megfogására is képes. A kemény padlók felületének védelme érdekében a porszívó puhább kerekekkel és 360 fokban elforduló kerekekkel rendelkezik a könnyű mozgatás érdekében. Egy másik biztonsági elem az az aktív védelem, amely megvédi a motort a leégéstől (légszívás). A porszívó akciórádiusza 8 m.

Modern porszívó berendezés

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 200 W

Zaj

Zajszint 81 dB

Méret & súly

Szélesség 51 cm
Magasság 31 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 7,16 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAD1011v2
Termékszám:  ETA048790010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10