Oldal frissítése

ETA 0467 90000 Profi

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0467 90000 Profi

PROFI PORSZÍVÓ AZ IRODÁK ÉS HOTELEK PORSZÍVÓZÁSÁHOZ

Profi,  nagyon csendes porszívó, irodákba, hotelekbe és kisebb műhelyekbe ajánlott. Nagy mennyiségű szennyeződést képes felszívni, mert  18 literes kapacitású porzsákkal van felszerelve. Speciális motorjának köszönhetően hosszú órákon keresztül használható. Élvezni fogja, hiszen szívóteljesítménye valóban óriási. Nem hiába adtuk neki a Profi nevet.

A porszívó felszerelésében praktikus tartozékok találhatóak meg:

 

Az univerzális padló szívófej lehetővé tesz minden padló porszívózását. Két helyzetbe kapcsolható be; szőnyegek porszívózására, illetve a kis kefék kihúzása után a kemény padlók porszívózására is, mint pl. linoleum, parketta, taposó, vagy hajópadló. 
A kemény padlókra alkalmas a lószőrből álló szívófej, amely speciálisan kemény padlók porszívózására ajánlott (,mint pl. linoleum, parketta, taposó, vagy hajópadló). A kefe speciális anyaga – a lószőr -  nagyon finom a padlóhoz és ezzel minimalizálja a karcolás veszélyét.

Rés szívófeje a szűk, nehezen elérhető helyek porszívozását biztosítja.
Finom szőrrel felszerelt keféje olyan helyeken segít, ahol óvatosan kell eltávolítani a port, vagy pókhálót, mint pl. a bútorok, falak, vagy képeknél. Egyedülálló tulajdonsága a kefének az, hogy akár 90°-ig is lehet a kefét dönteni a magasabb helyeken történő porszívózás érdekében, mint pl. szekrényeken.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mikroszűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 250 W

Zaj

Zajszint 77 dB

Méret & súly

Szélesség 45,5 cm
Magasság 42,5 cm
Mélység 34 cm
Tömeg 10,16 kg

Szín

Szín Sárga
Kód:  EAD1012g
Termékszám:  ETA046790000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05