Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ETA 0352 90000 Fenité

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ETA 0352 90000 Fenité

Olyan eszközt keresel, amely segítséget nyújt a szennyeződések, a faggyú és a fekete pontok eltávolításában? Akkor a rózsaszínben pompázó ETA 0352 90000 Fenité-t Neked találták ki! A kefe mélyen tisztítja, masszírozza és kisimítja a bőröd, valamint serkenti a vérkeringést. Rendszeres használata esetén bőröd sokkal fiatalosabb megjelenésűvé válik, a 3 tisztító üzemmódnak köszönhetően mindig azt állíthatod be, amelyre éppen szükséged van. A szilikonkefe úgy lett kialakítva, hogy gyengéd legyen a bőrödhöz és a sörték ne sértsék fel azt. A csomagban egy USB töltő és egy hordtáska is található, így bárhová magaddal viheted a készüléket. Ráadásul a kefe vízálló, így az sem probléma, ha tusolás közben használod, vagy folyó víz alatt mosod el.

A rózsaszín ETA 0352 90000 Fenité szónikus arctisztító kefe legfontosabb jellemzői

  • Mélyen tisztítja az arcbőrt és csökkenti az apró aknék számát
  • Az ETA 0352 90000 serkenti a vérkeringést és hozzájárul a bőr rugalmasságához
  • 3 tisztító üzemmód és vízállóság
  • Időzítő automatikus kikapcsolással
  • Puha szilikon kivitelezés
  • Egyszerű tisztán tartás
  • A Fenité szónikus kefe hosszú akkumulátor-üzemidővel rendelkezik

Mire képes a Fenité szónikus kefe?

  • Tisztítás - a szónikus kefe alaposan és mélyen tisztít, ezáltal csökkenti az aknék számát és a faggyútermelődést. A puha szilikon sörték eltávolítják az elhalt hámsejteket és a sminkmaradványokat.
  • Masszírozás és vérkeringés-serkentés - finoman masszírozza a bőrt, amelyben ezáltal fokozódik a vérkeringés, és a bőr hosszabb ideig rugalmas marad
  • Megfiatalítja a bőrt - rendszere használata során tisztábbá, rugalmasabbá, simábbá és egységesebbé teszi a bőrt, amely ezáltal fiatalosabb megjelenésűvé válik

Használata:
A legjobb eredmény elérése érdekében használd rendszeresen. Vidd fel kedvenc bőrtisztítódat (gél, hab, víz, ...) a megtisztított arcbőrödre, majd a kefe segítségével, körkörös mozdulatokkal oszlasd el az arcodon. Öblítsd le az arcod a kefét vízzel, majd folytasd az arcápolási rutinodat.


Kód:  ETACS745
Termékszám:  ETA035290000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05