Oldal frissítése

ETA 0028 96010

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ETA 0028 96010

Az ETA002896010 daráló egy kompatibilis tartozék a Gratus (ETA 0028) és Gustus (ETA 0128) konyhai robotokhoz. Segítségével a gabonafélékből és hüvelyesekből gyorsan minőségi lisztet állíthat elő. Könnyen darálhat gabonát, rozst, árpát, hajdinát, de akár lencsét, borsót, csicseriborsót, babot, rizst és kölest is. A lisztérzékeny emberek számára ez nagyon hasznos lehet. Gluténmentes lisztet is  bármikor készíthet vele. 

Az alacsony fordulatszámú darálás technológiája


Ez a technológia maximálisan alkalmazkodik a gabonafélékhez, hüvelyesekhez és rizshez. Megakadályozza, hogy a liszt túlságosan felmelegedjen és ezzel megtartja annak optimális minőségét és frissességét. Nem veszíti el az enzimeket, olajakat és vitaminokat. A frissen darált liszt nem csak tápanyagokban gazdag és a telítetlen zsírsavakat tartalmazza, amelyek nagyon egészségesek, hanem nagyon jó az illata és íze is.  

A liszt durvaságát szabályozhatja. Ennek eredményeként finom lisztet, durvább, vagy nagyon finom konzisztenciájú lisztet készíthet. Az általános, köveket használó darálókkal szemben nem annyira hangos. A beöntő kapacitása 1 kg.
A daráló könnyen és egyszerűen összeszerelhető. A tisztítás érdekében teljesen szétszerelhető, aminek köszönhetően megkönnyíti a munkáját. 

Igazi malomkövek


85 mm átmérőjű daráló kövei nagyon kemények és strapabírók a korund és kerámia keveréknek köszönhetően, amelyből a köveket gyártották. Nagyon magas hőmérsékletben égetőkemencében készültek. Így levegős zsebek jöttek létre, amelyeknek köszönhetően a felület durva marad, kopás nélkül. A megfelelő funkcionalitás és durvaság megtartása érdekében ne érintkezzenek a kövek vízzel. Tisztítsa a köveket a csomagolásban található kefével!

Gabonafélékre, hüvelyesekre és rizsre való kő daráló

 

* Konyhai robotokhoz való tartozékok: Gratus (ETA 0028), Gratussino (ETA 0023), Gustus (ETA 0128), Meno/Mezo (ETA 0030/0033)
* Mindenféle gabonafélék és hüvelyesek gyors és minőségi darálásához (pl. búza, rozs, zab, hántolt árpa, köles, hajdina, lencse különböző borsó fajta, csicseriborsó, bab, kukorica, rizs, köles, tönkölybúza) 
* Lehetővé teszi az alternatív, gluténmentes liszt készítését rizsből, hajdinából, kölesből, vagy csicseriborsóból az olyan emberek számára, akik lisztérzékenyek.  
* Biztonságos működés
* Takarmány növények darálására is alkalmas, pl. házi állatok számára. 
* Alacsony fordulatszám technológiájának köszönhetően: 

  •  Darált liszt túlmelegedését akadályozza meg 
  •  Maximálisan alkalmazkodik a gabonafélékhez, hüvelyesekhez és rizshez 
  •  Megtartja a liszt optimális minőségét és frisseségét 
  •  Darálás közben megtartja az alacsony hőmérsékletet, amivel az enzimeket, olajokat és vitaminokat védi 
  •  Jó minőségű liszt finomsága biztosított 
  •  Képes darálni akár a durva granulátumtól a nagyon finom lisztig 
  •  A darált liszt nagyon illatos, tökéletes az íze, megtart minden fontos tápanyagot és a minőségi telítetlen zsírsavat 

* Durvaság szabályozása egyenletes darálási eredménnyel 
* 2 nagy daráló kő durvaszemcsés korund-kerámiás anyagból, 85 mm átmérővel 
* Beöntő kapacitása 1 kg hozzávalóra 
* Egyszerű és gyors összeszerelés 
* Teljesen szétszerelhető mechanizmus a könnyű karbantartás és tisztítás érdekében 
* Tisztító kefe 
* Kioldó kulcs 
* Nem fémes részei mosogatógépben moshatók 
* Nagy előnye más kő típusú darálókkal szemben alacsony zajszinte és egyszerű használata

Kód:  EAV9176
Termékszám:  ETA002896010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20