Oldal frissítése

Esti Brooklyn, Dino Panorama Puzzle

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Esti Brooklyn, Dino Panorama Puzzle

A puzzle ősidők óta a kisfiúk és a kislányok, a nagyszülők, a nagybácsik és a nagynénik legnépszerűbb játéka. A puzzle a közös családi pillanatok alapkelléke, örömet okoz a sikeres kirakása, és nemcsak fejleszti a fantáziát és a képzelőerőt, hanem a gyerekek készségeit is széleskörűen javítja. Az összerakott kép feladobja az otthon egyik üres falát, ráadásul bármikor szétszedhető, és újra kirakható máshová is. 

Az Esti Brooklyn puzzle 6000 darabot tartalmaz a nagyobbak számára. A kép lenyűgöző hangulatot áraszt, és a kirakásra sem lesz elég önmagában egyetlen délután. A puzzle részei 4 tasakra vannak osztva 1500 darabonként, a könnyebb kirakhatóság érdekében pedig a csomagban található egy poszter a kész képről. A darabkák keményebb anyagból készültek, pontosak és jól illeszkednek egymáshoz. Minden alkotóelemnek egyedi alakja van.

Kirakott puzzle mérete: 235 x 83 cm
Doboz mérete: 43 x 30 x 11,5 cm
Puzzle képkirakó darabszáma: 6000
Életkor: 15 éves kortól ajánlott

 
Kód:  HRAa5282
Termékszám:  8590878565043

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10