Oldal frissítése

ESTÉE Lauder Revitalizáló Supreme Global Anti-Aging Eye Balm 15 ml

4,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESTÉE Lauder Revitalizáló Supreme Global Anti-Aging Eye Balm 15 ml

Az Estée Lauder Revitalizing Supreme Global Anti-Aging szérum egy luxus fiatalító szemránckrém amely a csökkenti a szem környéki ráncosodás minden jelét és szebbé teszi bőrét!  A szem az arc egyik leghangsúlyosabb része, ezért különösen nagy figyelmet, fokozott gondoskodást igényel. Ez a rendkívül hatékony kozmetikai termék az érett bőr minden igényét maximálisan kielégíti.
A krém remek összetételének egyik fő alkotóeleme az IntuiGen technológia™, amely segít aktiválni a bőr természetes képességét, hogy az fiatalabbnak nézzen ki. Ha a bőrén a ráncok, a feszesség hiányának vagy a dehdratációnak a jelei mutatoznak, akkor a Revitalizing Supreme szemránckrémet az Ön számára különösen ajánljuk!
Ez a luxus hidratáló balzsam azonnal kisimítja és ragyogóvá varázsolja a bőrét. Emellett biztosítja a bőr tökéletes hidratáltságát, feszességét és mély táplálását is. A krém aktív összetevői és a rendszeres használat garantálja bőrének természetes ragyogását és fiatalságának látható helyreállítását, megőrzését!  A krémet olyan érett bőrre fejlesztették ki, amin már kezdenek meglátszani az öregedés első jelei. Kényeztesse bőrét gyengéd luxus kezeléssel, amely hosszan tartóan megőrzi a bőre természetes szépségét és frissességét !
Hatóanyagai:

  • IntuiGen ™ technológia segít aktiválni a bőr természetes képességét, hogy az fiatalabbnak nézzen ki


Bőr típus:
Érett bőrre.
Alkalmazás:
Minden reggel és este vigye fel megtisztított bőrre.
Kiszerelés:
15 ml-es
 

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Luxus kozmetikum

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Használat

Használat Nőknek

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen
Kód:  KSPL1105
Termékszám:  887167314733
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10