Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette 06 Currant Desire 7 gramm

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESTÉE LAUDER Pure Color Envy Sculpting Eyeshadow 5-Color Palette 06 Currant Desire 7 gramm

Drámai megjelenés a különleges alkalmakra és visszafogott smink a mindennapokra - mindkét opció gyerekjáték ezzel az Envy Sculpting EyeShadow kompakt, krémes szemhéjpúdereket tartalmazó palettával. A paletta 5 különböző árnyalatot kínál kifinomult színekkel. A luxus, fényes barna árnyalatokat szokatlan lilás színek egészítik ki, amellyel könnyedén kihangsúlyozhatod a megjelenésedet. A magasan pigmentált színeknek és a finom állagának köszönhetően az Estée Lauder paletta biztosan lenyűgöz, utóigazítás nélkül akár 12 órán át is kitart.

A Pure Color Envy Sculpting EyeShadow paletta fő jellemzői

  • A paletta többfunkciós felhasználást nyújt minden alkalomra
  • Semleges színárnyalatok minden bőrtípusra
  • Krémes textúra az árnyalatok egyszerű alkalmazáshoz
  • Gazdag pigmentek a tökéletes eredmények érdekében
  • Kompakt paletta készlet tükörrel és applikátorokkal
     

Estée Lauder luxus szemhéjpúder szett

Az Estée Lauder lenyűgöző szemhéjpúder paletta készlet a már megszokott fekete és arany színekben tündököl és tartalmaz egy tükröt és két applikátort, tehát az Envy Sculpting EyeShadow paletta ideális segítőtárs utazások alkalmával is.

Alkalmazás:
Vidd fel a színárnyalatot szárazon vagy egy enyhén megnedvesített sminkecsettel. A hangsúlyosabb hatás érdekében használd a színt több rétegben.

Összetétel:
Mica, Talc, Zinc Stearate, Nylon-12, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Ascorbyl Palmitate, Squalane, Glycine Soja (Soybean) Seed Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Hordeum Vulgare (Barley) Extract\Extrait D'Orge, Ceramide 3, Cholesterol, Silica, Triethoxycaprylylsilane, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Linoleic Acid, Phenoxyethanol, [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491), Iron Oxides (Ci 77492), Iron Oxides (Ci 77499), Bismuth Oxychloride (Ci 77163), Blue 1 Lake (Ci 42090), Carmine (Ci 75470), Chromium Hydroxide Green (Ci 77289), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ferric Ammonium Ferrocyanide (Ci 77510), Ferric Ferrocyanide (Ci 77510), Manganese Violet (Ci 77742), Ultramarines (Ci 77007), Yellow 5 Lake (Ci 19140)]


Paraméterek

Szín

Színtónus Vegyes színek

Árnyalatok száma

Árnyalatok száma Paletta (min. 5)
Kód:  DEKO3529
Termékszám:  887167045880
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20