Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER NightWear Plus 3-Minute Detox Mask 75 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESTÉE LAUDER NightWear Plus 3-Minute Detox Mask 75 ml

Hatékony tisztító arcmaszk, amely mindössze 3 perc alatt tökéletesen kitisztítja, ragyogóvá teszi és detoxikálja az arcbőrödet. A készítményt este, az arc megtisztítása után használd, az esti pihenés előtt, amikor is az arcbőr a legjobban tudja felszívni az összes tápanyagot. A maszk folyékony textúrája nagyon gyorsan megszárad és intenzíven ápolja a bőrt. Eltávolítja róla az összes szennyeződést, revitalizálja annak kinézetét és frissességet ad a bőrnek. A bőr ragyogó és puha lesz, tiszta pórusokkal és fiatalos megjelenéssel. Add meg a bőrödnek azokat a tápanyagokat, amelyek ahhoz szükségesek, hogy az erős, egészséges és gyönyörű legyen!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Alkalmazás:

Vigyél fel egy vékony réteg maszkot a bőrödre és hagyd megszáradni. Három perc elteltével nedvesítsd be az arcbőrt és alaposan mosd le a maszkot. Kerüld a szem környékét. A maszkot heti kétszer használd este a sminkmentes bőrre.

Az arcmaszk tulajdonságai

  • Tisztítja a bőrt mindössze 3 perc alatt
  • Ragyogóvá teszi a bőrt és méregtelenít
  • Este a lefekvés előtt alkalmazandó
  • Folyékony és gyorsan szárad
  • Élénkíti a bőr megjelenését és frissességet ad neki
  • Kisimítja a bőrt és tisztítja a pórusokat
  • Biztosítja a bőr fiatalos és kipihent megjelenését

A friss és fiatalosan szép arcbőrért

A maszk gyorsan és megbízhatóan segít a bőrnek visszanyerni az erejét és a szépségét, helyreállítja a frissességét és mélyen tisztítja a pórusokat. A készítmény elnyeli a felhalmozódott méreganyagokat, revitalizálja a fakó bőrt és bársonyosan puhává teszi. A maszk könnyen és gyorsan használható, az alkalmazása után azonnal friss és revitalizált megjelenést ad a bőrnek. Vigyázz a bőrödre minőségi maszkkal, hogy sokáig fiatalos és friss legyen!

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 75 ml

Specifikáció

Bőrtípus Normál

Típus

Típus Lemosható

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Hatás

Hatás Tápláló, Világosító, Tisztító
Kód:  KSPL2075
Termékszám:  887167142558
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10