Oldal frissítése

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESTÉE LAUDER Double Matte Oil-Control Pressed Powder 03 Medium 14 g


Az Estée Lauder Double Matte Oil Control Powder 03 Medium egy olyan luxus sminkkozmetikum, amely csodálatosan simává varázsolja a bőrödet. A rendkívül puha kompakt púder kis részecskéivel természetes, gyengéd matt megjelenést biztosít. A púder selymes fényt kölcsönöz a bőrnek és elfedi az összes bőrhibát, beleértve az egyenetlen bőrszínt is. Ez a termék különösen alkalmas a vegyes és zsíros bőr számára.
A púder egy stílusos tartóban érkezik, tükörrel és sminkszivaccsal a még kényelmesebb sminkelés élményéért. A porpúder gyönyörűen tapad a bőrhöz, egységes bőrfelületet eredményez, nem ül bele az arc mélyebb vonalaiba sem. Láthatóan csökkenti a fénylő arcbőrt és a faggyú termelődését, és összehúzza a pórusokat anélkül, hogy kiszárítaná vagy bármilyen más módon terhelné az arcbőrt. Az SPF10 tartalmával védelmet nyújt a bőrnek a káros napsugárzás hatásaitól. Kényeztesd magad luxus sminktermékekkel és használd a púdert, amikor csak szükséged van rá!

Hatóanyagok:
Az SPF10 megvédi a bőrt a napfény káros hatásaitól.
Bőrtípus:
Vegyes és zsíros bőrre.
Színárnyalat:
03 Medium
Kiszerelés:
14 g
 




Kód:  KSDE0453-a
Termékszám:  27131119777
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15