Oldal frissítése

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II. 15 ml

5 4 értékelés
19 990 Ft

Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II. 15 ml

Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II.
 

Az Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Synchronized Complex II. krém gondosan ápolja és felfrissíti a szemkörnyéki területeket, amíg te az igazak álmát alszod. A gél gyorsan és hatékonyan szünteti meg a szem alatti sötét karikákat és táskákat. A termék egyedülálló módon tisztítja és fiatalítja meg a szem körüli területet, miközben csökkenti a ráncokat, és megfelelő hidratációval látja el a bőrt. A szemkrém használata után a szemkörnyéki területek minden reggel egyenletesek, tápláltak lesznek, te pedig kipihentnek tűnsz majd. Kényeztesd a bőröd ezzel a luxuskategóriás szemkörnyékápoló krémmel!

A termék gazdag összetétel a ChronoluxCB ™ technológiának köszönhetően hatékonyan hidratálja, táplálja és védi a szem körüli területeket a káros külső hatásoktól. Gyorsan és gyengéden revitalizálja a bőrt az éjszaka folyamán, megszünteti a fáradtság látható jeleit, és hatékonyan veszi fel a harcot a megereszkedett bőr ellen. A termék puhítja, revitalizálja és erősíti a bőrt, miközben ragyogó megjelenést kölcsönöz a számára. Ápold a szemed körüli területeket ezzel a minőségi termékkel!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használata:
Alkalmazd a krémet megtisztított arcbőrön a szemed körüli területeken minden este, és hagyd alaposan beszívódni.

Összetevők:
Methyl Trimethicone, Bifida Ferment Lysate, Dimethicone, Dimethicone / Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Propandiol, Sucrose, Petrolatum, Polysorbate 40, Trehalose, Algae Extract, Morus Bombycis (Mulberry) Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Lactobacillus Ferment Triticum Vulgate (Wheat) Germ Extract, Acrylamide / Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Betula Alba (Birch) Extract, Hydrolyzed Algin, Poria Cocos Sclerotium Extract, Jojoba Alcohol, Ethylhexylglycerin, Glycine Soya Extract, Isopropyl Jojoba, Jojoba Esters, Isohexadecane , Yeast Extract \ Faex \ Extract De Levure, Hydrogenated Lecithin, Hordeum Vulgare (Barley) Extract \ Extrait D'orge, PEG / PPG- 18/18 Dimethicone, Cholesterol, Anthemis Nobilis (Chamomile), Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Caprylyl Glycol, Phytosphingosine, Squalane, Potassium Sulfate, Sodium Hyaluronate, Acrylate / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tripeptide-32, Butylene Glycol, Tromethamine , Disodium EDTA, BHT, Phenoxyethanol, Iron Oxides (Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499)

 
 
 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 15 ml

Krém típusa

Típus Krém

Hatás

Hatás Hidratáló, Ránctalanító, Regeneráló, Lifting és feszesítő, Szem alatti duzzanatok/karikák ellen

Használat

Használat Nőknek
Kód:  KSPL1736
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  887167393271
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05