Oldal frissítése

ESPRO Toroid tejkiöntő kanna 600 ml

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESPRO Toroid tejkiöntő kanna 600 ml

Az ESPO Toroid rozsdamentes acél tejkiöntő kancsó kiválóan alkalmas íncsiklandozó tejhab készítésére, ami szinte az összes tejtermék alapját képezi. A szabadalmaztatott forma lehetővé teszi a tej tökéletes folyását, valamint elősegíti a gőzfejből való pára kiáramlását, lehetővé téve a kívánt hab állapot elérését, ami egy jó cappuccino elkészítéséhez elengedhetetlen,

Legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű fényes rozsdamentes acél
  • Mérőskála az egyszerű tej adagolás érdekében
  • Kiöntő csőr a tej könnyű töltéséért
  • Nagy fül a könnyű kezelhetőség érdekében
  • Szabadalmaztatott forma a tökéletes tejhabért

Minőségi kidolgozás

Az ESPRO Toroid tejkiöntő kancsó kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, és egy mérőskála is megtalálható az oldalán (értékek nélkül), aminek köszönhetően könnyen kimérheted a tej mennyiségét. A kiöntő csőr meg fogja könnyíteni a dolgodat, hiszen a segítségével könnyedén kiöntheted a tejet a kancsóból. A nagy fül bármilyen kézbe remekül illeszkedik és megvéd téged az égési sérülésektől.

Űrtartalom:
600 ml

Kód:  ESPR008
Termékszám:  2020
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20