Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

ESPRO Press P3 üveg/műanyag

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ESPRO Press P3 üveg/műanyag

Szeretnél minőségi kávét drága kávéfőző nélkül? Pontosan erre lett kialakítva a(z) ESPRO Press P3 üveg/műanyag dugattyús kávéfőző, 530 ml űrtartalmával. A tartós üvegből és műanyagból készült French press univerzális segítő a konyhába. A dugattyús kávéfőző alapkiszerelése a prés, ez a modell azonban lehetővö teszi az extrakció (áztatás) azonnali befejezését is. A(z) Espro Inc. french press kávéfőző tisztítása is nagyon egyszerű, hiszen egyes részei mosogatógépben is moshatóak. Nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Ne félj, használata nagyon egyszerű. A French press-ben forrázd le a kávét, keverd át, majd nyomd le a szűrős dugattyút és készen van a finom ital. Relaxálj és élvezd a csésze forró kávét.

A(z) ESPRO Press P3 üveg/műanyag dugattyús kávéfőző (French press) érdekes paraméterei

  • Űrtartalom: 530 ml
  • Anyaga: üveg és műanyag
  • Az extrakció (áztatás) azonnali befejezése is lehetséges
  • Tisztítása is igazán egyszerű, hiszen egyes részei mosogatógépben is tisztíthatóak

Paraméterek

Tulajdonságok

Űrtartalom 530 ml
Anyag Üveg, Műanyag
További tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Áztatás leállítása funkció, Dugattyúval
Kód:  ESPPR010
Termékszám:  1418C-BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05