Oldal frissítése
Október 23-án budapesti bemutatótermünk zárva tart, de az interneten ezeken a napokon is kényelmesen lehet vásárolni.

ESI UGM 192

43 090 Ft
33 930 Ft áfa nélkül

ESI UGM 192

Az ESI UGM192 külső USB hangkártya az ideális eszköz arra, hogy elektromos gitárját és professzionális mikrofonját közvetlenül csatlakoztassa PC-jéhez és Mac számítógépéhez két Jack bemeneten keresztül. USB audió támogatással mobiltelefonokhoz és táblagépekhez is csatlakoztatható. Az azonnali hanglejátszáshoz sztereó fejhallgató kimenet is rendelkezésre áll. ESI külső hangkártya UGM192 Ráadásul a készülék microUSB kábelen és külső akkumulátoron keresztül is működtethető, így ideális társ lehet akár útközben, akár a stúdióban. És mindez anélkül működik, hogy további berendezéseket kellene telepítenie - csak csatlakoztassa az egészet, és garantáltan kiváló minőségű hangot kap, akár 24 bites / 192 kHz támogatással. ESI külső hangkártya UGM192 EWDM és DirectWIRE technológiával rendelkezik, támogatja a WDM, MME, ASIO 2.0, DirectSound és CoreAudio technológiákat. Ezt tovább fokozza a Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 PC és Mac OS X (10.9 és magasabb) kompatibilitás.

Az ESI UGM192 külső USB hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Az ESI UGM192 külső USB hangkártya ideális eszköz elektromos gitárjának és professzionális mikrofonjának közvetlen csatlakoztatására a PC-hez és Mac számítógéphez 2 Jack bemeneten keresztül.
  • USB audió támogatással mobiltelefonokhoz és táblagépekhez is csatlakoztathatók.
  • Van egy sztereó fejhallgató kimenet is az azonnali hanglejátszáshoz.
  • ESI külső hangkártya UGM192 a tápellátás microUSB kábelen és külső akkumulátoron keresztül is lehetséges
  • Minden további berendezések telepítése nélkül működik
  • Garantált minőségi hangteljesítményt biztosít 24-bit/192 kHz-ig terjedő támogatással.
  • ESI külső hangkártya UGM192 EWDM és DirectWIRE technológiával rendelkezik, támogatja a WDM, MME, ASIO 2.0, DirectSound és CoreAudio technológiákat.
  • Ezt tovább fokozza a Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 PC és Mac OS X (10.9 és magasabb) kompatibilitás a Mac számítógépeken.
  • Tartalmazza az Audified inTone 2 ESI Edition DJ szoftver és a Stanton Deckadance LE v2 licencét.
  • USB 3.2 audio interfész USB-C csatlakozóval és USB 2.0 kompatibilitással

Az ESI UGM192 külső hangkártya minőségi DJ-szoftverrel csomagolt csomagot kínál.

Az ESI UGM192 külső hangkártya az Audified inTone 2 ESI Edition DJ programok és a Stanton Deckadance LE v2 licencét tartalmazza. Ezekkel a professzionális eszközökkel kényelmesen rögzíthet és keverhet hangot, vagy létrehozhatja saját sávjait. USB-C csatlakozóval ellátott USB 3.2 audio interfésszel rendelkezik, és kompatibilis az USB 2.0-val is.

Paraméterek

Használat

Alap csatlakozók

Csatlakozók típusa és száma

Anya csatlakozó első típusa Jack 6,35 mm
1. female csatlakozók száma 3 ×
Anya csatlakozó második típusa USB-C
2. female csatlakozók száma 1 ×
Anya csatlakozó harmadik típusa Micro USB-A
Harmadik female konnektor száma 1 ×

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  ESI010i
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AEGO117

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB00