Oldal frissítése

ESI UDJ 6

4,0 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ESI UDJ 6

Külső USB hangkártya az ESI cégtől, amely elsősorban az egyszerűségével nyűgöz le, de nagyon kompakt és hatékony megoldás a DJ-k számára. A kártya 6 független kimeneti csatornát biztosít, 24-bit/96kHz minőségben. Az első két csatorna fejhallgatóhoz való, és ennek érdekében 6,3 mm-es sztereó jack kimenet formájában van kivezetve az előlapon. A fennmaradó kimenetek a hátlapon találhatóak cinch kivitelezésben.
Minden csatornát függetlenül hozzá lehet rendelni mindenféle modern DJ szoftverhez Mac OS X és Windows platformokon. A Windows XP/Vista/7 - 32/64 bit számára a kompatibilitást az ASIO 2.0 illesztőprogram biztosítja, és Max OS X számára pedig a CoreAudio illesztőprogram.
A méretének és a merev alumínium kivitelezésének köszönhetően a kártya alkalmas utazásokhoz is. A tápellátás USB-n keresztül történik. Az Image Line Software-től származó Deckadance LE szoftver lincenszével együtt kapható, amely egy hatékony, DJ-k által közvetlenül létrehozott DJ szoftver.
További információk:
Átalakító:
24-bit/96kHz D/A
Kimenetek:
2x 6.3 mm TRS sztereó jack
4x RCA cinch
Kompatibilitás:
Windows XP, Vista, 7 - ASIO 2.0, WDM, MME (EWDM technológia az ESI-től)
Mac OS X - CoreAudio natív támogatása
Méretek:
7 x 6 x 2 cm
Dj szoftverek:
Deckadance LE

Kód:  ESI009
Termékszám:  UDJ 6
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05