Oldal frissítése

ESI U86 XT

113 690 Ft
89 520 Ft áfa nélkül

ESI U86 XT

Az ESI U86 XT külső USB hangkártyája ideális komponens a PC és Mac számítógépen történő hanglejátszáshoz. Ez a 8 Jack bemenet és 6 Jack kimenet meglétének köszönhető, amelyek egyszerre csatlakoztathatók, és ami a legfontosabb, magas minőségű hangvisszaadás, akár 24 bites / 96 kHz támogatással. A kártya előlapján két XLR bemenettel rendelkező integrált mikrofon-előerősítőt is találsz, kapcsolható +48V-os fantomtáplálással, 2 Hi-Z bemenetet elektromos gitárhoz, fejhallgató kimenetet és koaxiális digitális S/PDIF bemenetet és kimenetet. Az ESI U86 XT külső hangkártya EWDM és DirectWIRE technológiával, WDM, ASIO 2.0 és CoreAudio támogatással rendelkezik, így gyors és nagy teljesítményt biztosít. Mindezt támogatja a Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 kompatibilitás PC-n és Mac OS X (10.7 és magasabb) Macen. Ezenkívül külső billentyűzetek, szintetizátorok és egyéb hangmodulok csatlakoztathatók az ESI U86 XT kártyához a kártya hátoldalán található MIDI bemeneten és kimeneten keresztül.

Az ESI U86 XT külső USB hangkártya legfontosabb jellemzői

  • Az ESI U86 XT külső USB hangkártya ideális komponens a PC és Mac számítógépen történő hanglejátszáshoz.
  • 8 Jack bemenet és 6 Jack kimenet, valamint egy integrált mikrofon előerősítő két XLR bemenettel a kártya előlapján, kapcsolható +48V-os fantomtáppal.
  • Van továbbá 2 Hi-Z bemenet elektromos gitárhoz, egy fejhallgató kimenet és egy koaxiális digitális S/PDIF bemenet és kimenet.
  • Kiváló minőségű hangzással gyönyörködtet, akár 24 bites / 96 kHz-es támogatással
  • Az ESI U86 XT külső hangkártya EWDM és DirectWIRE technológiával, WDM, ASIO 2.0 és CoreAudio támogatással rendelkezik a gyors, nagy teljesítményű hangkártyákhoz.
  • Mindezt támogatja a Windows Vista, Windows 7, Windows 8.1, Windows 10 kompatibilitás PC-n és Mac OS X (10.7 és magasabb) Macen.
  • Külső billentyűzetek, szintetizátorok és egyéb hangmodulok csatlakoztathatók az ESI U86 XT kártyához a kártya hátoldalán található MIDI bemeneten és kimeneten keresztül.
  • Tartalmazza a Bitwig Studio 8-Track DJ szoftver, az Audified inTone 2 ESI Edition és a Stanton Deckadance LE v2 licencét.
  • Mindezt az elegáns fa kialakítás hangsúlyozza.

Az ESI U86 XT külső hangkártya minőségi DJ-szoftverrel ellátott csomagot kínál.

Az ESI U86 XT külső hangkártya a DJ programok licencével a Bitwig Studio 8-Track, az inTone 2 ESI Edition az Audified-től és a Deckadance LE v2 a Stantontól. Ezekkel a professzionális eszközökkel kényelmesen rögzíthet és keverhet hangot, vagy létrehozhatja saját sávjait. Mindezt az elegáns fa kialakítás hangsúlyozza.

Paraméterek

Jellemző

Mintavételi frekvencia 96 kHz
Bit mélység 24 bit
Hangkártya interfész USB-B
Mellékelt kábel interfész USB-A
Bemenetek száma 12 ×
Kimenetek száma 10 ×

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók PC alkalmazások, LED-jelző, Fantom tápegység + 48V, Csatorna erősítés potenciométerek, Nagy master out potenciométer

Bemenetek

6,3 mm-es jack bemenet 8 ×
Combo XLR bemenet 2 ×
Digitális - Koaxiális bemenet 1 ×
MIDI bemenet 1 ×
Hi-Z bemenet 2 ×

Kimenetek

6,3 mm-es jack kimenet 8 ×
Digital - Coaxial kimenet 1 ×
MIDI kimenet 1 ×
Fejhallgató csatlakozó 6,3 mm Jack
Kód:  ESI010h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  AEGO147

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és az Ön beleegyezésével weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadja a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési hálózatokon.

További információ
Értem Részletes beállítások
P-DC1-WEB05