Oldal frissítése

Érzéke Babolat E-Lite G3

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Érzéke Babolat E-Lite G3

Babolat cég 1875-ben alakult, és a legrégebbi cég szakosodott teniszütő sport. Ő építette fel hírnevét kínál termékeket a legmagasabb szintű technológia és szponzorálás formájában berendezés generációs bajnokok, akik nyerni a legrangosabb versenyeken világszerte. Babolat kínál egy teljes sor a termékek és tollaslabda játékos etüdöktől.

Teniszütő Babolat E-Sense Lite készüléket sokféle játékos. Hála a szénszálas nem valósul hihetetlen tömege 265 g. A kisebb súly a rakéta teszi az ideális eszköz a lelkes teniszező. Velikost hlavy 645 cm2 je dostatečně velká a tak dopřává hráči vysoký komfort během hry. Side mélysugárzó technológia a játékosok egy jobb kapcsolatot a labdát, és küllők, valamint jobb irányítást a sztrájk. Mindez egy sokkal jobban érzi magát a labdát. Különleges ovális elliptikus rakéta kialakítás minimalizálja a csavaró és hajlító neki a játék során. Teniszütő E-Sense Lite köszönhetően ezek a tulajdonságok lesz a tökéletes eszköz a pihenésre, hanem köztes játékosok, akik sportolnak tenisz súlyos.

A legfontosabb előnyök:

  • kis súly
  • Különleges ovális Elliptikus tervezése
  • Side mélysugárzó technológia

specifikációk:

  • Velikost hlavy: 645 cm2
  • Grip Méret: G3 (4 3/8), vagy akár 11,1 cm-es
  • Súly: 265 g
  • Anyag: Carbon Fiber

Paraméterek

Tulajdonságok

Tömeg 256 g
Kód:  SPT198
Termékszám:  3324921318028

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10