Oldal frissítése

24 „ELO 2494L iTouch kioszkok számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

24 „ELO 2494L iTouch kioszkok számára

Az Openframe ELO kijelzők számítógépes kioszk üzemeltetésére szolgálnak számos intézményben. A kép rendkívüli tisztasága vonzza a közelben lévőket, és a pontos érintés érzékelő kényelmesebbé teszi a vezérlést. A kiváló minőségű ELO 2494L iTouch kijelző lehetővé teszi, hogy kreatív módon jelenítsd meg szervezeted, és grafikus információkat nyújtson arról, amiről tájékoztatást szeretnél adni. Annak érdekében, hogy a kijelző ellenálljon a közszolgálatnak, gyárilag előre le van zárva a por és a kiömlések ellen, és napi-szinten hosszantartó működésre tervezték.

Főbb jellemzők

  • Full HD érintőképernyős kijelző kioszk létrehozásához
  • Élénk kép a nagy fényáteresztés miatt
  • Maximalizált látószög (178 °)
  • One touch iTouch (IntelliTouch ZB)
  • Hosszantartó működés (50.000 h MTBF.)
  • Elzárva a portól, szennyeződéstől és folyadékoktól
  • Vékony és energiatakarékos (LED háttérvilágítás)

Modell minden helyzetre

Számos érintőképernyő közül választhatsz az érintőképernyő követelményedtől függően. A Multitouch csúcstechnológiájú, legmodernebb, 10 pontos PCAP 2GS kapacitív PC-alapú technológiával rendelkezik, amely tablet élményt nyújt, így alkalmas olyan interaktív környezetre, amely minden korosztály számára megfelelő. Nem is illeszkedik a textilből vagy latexből készült kesztyűkbe. A magas színvonalú IntelliTouch megbízható felületi hullámérzékeléssel rendelkezik, amelyet az ELO 2494L iTouch biztosít. Nagyszerűen rögzítheti a nyilvános információs kioszk minden érintését az ujjával vagy a tollal.

Paraméterek

Képátló és felbontás

Pontos felbontás 1920 × 1080

Szín

Szín Fekete
Kód:  EL100g1nx
Termékszám:  E335871

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10