Oldal frissítése

RETRAK Premier Series Zebra

RETRAK Premier Series Zebra

A pontosabb és kényelmesebb írást biztosítja minden típusú érintőképernyőnél, tabletnél és mobiltelefonnál az új érintőceruza. Ez a praktikus segédeszköz védi a képernyőt a  szennyeződés vagy karcolás ellen. Használata  sok szempontból megkönnyíti a munkád a tableten vagy a mobiltelefonon, különösen akkor, ha arra a területre amelyre kattintatni kell túl kicsi. A  könnyű interneten való szörfözés közben biztosan értékelni fogod a szöveges üzenetek írását, telefonálást és a beállítás irányítását. 

A Stylus ReTrak több  szempontból különbözik a többi érintőceruzától.Nyomd meg egyszer és klasszikus érintőceruzád lesz. Nyomd meg kétszer és vékony tollad lesz. Nyomd  meg háromszor és elrejted mindkét funkciót a lehetséges sérülésektől. Iránítsd telefonodat a  minőségi érintőceruzával, írj a toll pontosságával és könnyedségével.

Mert világos számunkra, hogy a toll gyakran  lesz használva, ezért fel van szerelve egy füllel, amellyel kényelmesen felakasztható bárhova és mindig kéznél lesz. A ceruza teste  nagyon tartós anyagból van, amely garantálja a folyamatos munkát és játékot télen is, a kesztyű eltávolítása nélkül.

Kód:  RR509e7
Termékszám:  EUSTYLUSPZB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05