Oldal frissítése

ERGOTRON HX Wall Dual Monitor Arm

ERGOTRON HX Wall Dual Monitor Arm

Az Ergotron HX Wall Dual Monitor egy praktikus állítható tartó két, maximum 32"-os  kijelző számára, amelyek egymástól függetlenül állíthatók. Ezzel a tartóval helyet szabadíthatsz fel az asztalodon és bárhonnan optimális nézési szöget állíthatsz be és a legjobb képet élvezheted. Modern design-ja bármilyen beltéri helyiségben jól mutat, belső kábelezésének köszönhetően pedig egyszerűen lenyűgözően néz ki. 

A szabadalmaztatott CF motion technológia és a kényelmes fogantyú kombinációja megkönnyíti a kijelző beállítását. A fali konzol 180 fokban elforgatható, ami megakadályozza, hogy a készülék érintkezzen a fallal. A fali konzol össztömege 15,8 kg. A konzol támogatja a VESA szabványt és választható adapterrel más méretű VESA is használható.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi tartó két monitornak kedvező áron
  • Nagy dőlési és forgatási szög
  • Szabadalmaztatott technológia CF
  • VESA támogatás
  • Teherbírás 7,9 kg - egy kijelző

Támogatott VESA szabvány:
100 x 100 mm
75 x 75 mm

 

Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Típus

Elhelyezés Falra
Karok száma 1 ×

Tulajdonságok

Képernyő maximális mérete 35 "
Dőlésszög + 75°
Forgás 360 °
Dőlésszög 180 °

Felszereltség

Tulajdonságok és felszereltség Kábelrendező rendszer
Kód:  WY031i2
Termékszám:  45-479-216
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05