Oldal frissítése

Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ergo Force Ciklon Rowenta RO6743EA

SKVĚLÝ NÁPAD PRO MALÝ PROSTOR - SILNÝ A KOMPAKTNÍ BEZSÁČKOVÝ CYKLÓNOVÝ VYSAVAČ.

Rowenta márka Németországban alapítva 1884 áttörő innovációk, hogy az élet könnyebb. Megtagadja a származási országot, attribútumok, mint a minőség, a teljesítmény, a pontosság, a tartósság, a robusztusság és ergonómia tükröződnek a portfoliójában. Ugyanakkor, egyedi design vezető francia tervezők. Fejlesztési tisztább Rowenta zajlik Franciaországban, Párizs közelében, ahol a komplexum egy kutatóközpont középpontjában az innováció és úttörő terén a zaj, az ergonómia és az energiahatékonyság. Rowenta erős környezetbarát motorok, alacsony fogyasztás és az optimális légáramlást fenntartani ugyanazt a magas hatásfok a porszívózás modellek 2000 W. Egy másik fontos része a komplex egy vizsgaközpont, ahol alaposan, tisztább, tartós 650 órányi anyag minőségi vizsgálatok, ellenőrzések, alkatrészek és a motor (szimuláló 10 év folyamatos használat), hogy ellenálljon az igényes és intenzív kezelés. Kiváló szintű alapuló szűrésére Rowenta többlépcsős szűrőrendszer. Innovatív funkciók Rowenta porszívók megerősítik keretében energiafogyasztási címkézési szerint az uniós szabályozás.

legfőbb előnyei

Extrém energia sokáig fejlett ciklon technológia:
tökéletes elválasztása szennyeződést a beszívott levegő egy szeparátor (97%) nem csökkenti a hatékonyságot során szívó és eltömődés a szűrőt.
Rendkívül hatékony porszívózás
Rendkívül hatékony szívófej Rowenta minden típusú padló az eredménye több mint öt éves kutatás és lehetővé teszi a tökéletes tisztaság a szőnyegek és kemény padlók. Ergo Force Ciklon büszkélkedhet extrém hatékonyság porszívózás kemény padlók legnépszerűbb "A". Kényeztesse parketta vagy úsztatott padlók legnagyobb gondossággal, sőt, hála a parketta szívófej SOFT CARE, amely része a csomagnak.
A kis helyigényű porszívóval könnyen kezelhető és könnyű tárolás. A nagy kapacitású, a tartály 2 l, miközben továbbra is kompakt porszívó, amely biztosítja, hogy már nem kell kiüríteni a tartályt olyan gyakran.védőbetét
még könnyebben kezelhető, nem kell aggódni a bútorok. Az elektronikus teljesítmény beállításával szabályozhatja.
rendkívül ergonomikus
Az új sorozat kiegészítők Ergo Comfort Silence fejlesztették fokozott kényelmet, a hatékonyságot és csökkenti a zajt a rezgést a porszívózás.
Fém teleszkópos cső rendszer Shock Protect megakadályozza a nemkívánatos felszabadulását kapcsolódó alkatrészek és segíti a kényelmes porszívózás felfelé.Allergiásoknak
A belélegzett levegő részecskéket tartalmaz, amely lehet allergén: lárvái atkák és ürülék, penész, pollen, füst és állati maradványok (szőr, bőr, nyál, vizelet). A legfinomabb részecskék mélyen behatolnak a légutakat és gyulladást okozhat, és ronthatja a légzésfunkció.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 79 dB

Méret & súly

Szélesség 28 cm
Magasság 31 cm
Mélység 37 cm
Tömeg 6 kg
Kód:  ROWVB003
Termékszám:  RO6743EA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20