Oldal frissítése

Equestria Girls Minis Rockin' Rarity baba

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Equestria Girls Minis Rockin' Rarity baba

Élvezze a kalandokat az Equestria mini babákkal, akik az új show-ból léptek elénk! A sorozat 6 mini figurából áll (mindegyikük külön vásárolható meg), rock szerkóban és csillogó neon színekben. Mindegyiküknél találsz 1-2 kiegészítőt is. A babák mozognak, és a gyerekek csatlakozhatnak Rarity-hez és barátaihoz Equestriában, hogy teljes erőbedobással élvezhessék a rock koncertet! Ezeket a népszerű karaktereket az "Én kicsi pónim: Equestria lányok 2." című film ihlette. Alkalmas gyermekeknek 5 éves kortól.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-án kelt, a játékok biztonságáról szóló irányelvének és a cseh szabályozás minden jogi kitételének. Természetesen rendelkezik megfelelőségi nyilatkozattal.

Legfőbb jellemzői:

  • A film ihlette babák
  • Kidolgozott részletek
  • Neon színek
  • 9 hajlítható ízület
 
Kód:  HRAif0280e
Termékszám:  ASRT5010993362073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10