Oldal frissítése

Equestria Girls Mini Baba - Rockin Pinkie Pie

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Equestria Girls Mini Baba - Rockin Pinkie Pie

Élvezd az új megjelenésű Equestria Girls Mini játékbaba nyújtotta kalandokat! A sorozat 6 mini babát tartalmaz (külön csomagolásban), mindegyik baba különféle rock ruhákban, élénk, neon színekkel pózol. Mindegyik játékbaba 1-2 kiegészítővel is rendelkezik. A babák mozgathatók, így gyermeked újraélheti Pinkie Pie és barátai kalandjait Equestriában, egy élő rock koncert keretében! Ezeket a népszerű karaktereket a My Little Pony: Equestria Girls II sorozat ihlette. Ajánlott: Öt éves kortól.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európai Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i  a játékok biztonságáról szóló minden rendelkezésének, valamint minden, a cseh törvényhozásban jelenlevő jogi normának és szabályozásnak.  A termék természetesen CE konformitási minősítéssel is rendelkezik.

Főbb tulajdonságok

  • Filmhű megjelenésű játékbabák
  • Kifinomult részletek
  • Élénk, neon színek
  • 9 hajlítható ízület
Kód:  HRAif0280d
Termékszám:  ASRT5010993362073
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15