Oldal frissítése

Equa Smart Okosüveg, acél, Pink Blush

3,5 12 értékelés
32 590 Ft

Equa Smart Okosüveg, acél, Pink Blush

Tartsd be ivási rended az Equa Smart Bottle palackkal

Vigyázz magadra rendszeres ivási rend betartásával, és előzd meg az olyan problémákat, mint a fáradtság és a fejfájás az intelligens és stílusos Equa Smart palack segítségével. A matt felületű rozsdamentes acél palack 0,68 liter folyadékot tartalmaz. Forró és hideg italok tölthetők bele, amelyek akár 24 órán keresztül is megtartják a hőmérsékletüket (12 órán át forró, 24 órán át hideg). A palack alján található egy fényjelző, amely a palack megérintésével aktiválódik. Ha folyamatosan világít, akkor az ivási rended megfelelő, de ha három rövid villanás következik be, akkor kortyolnod kell, hogy folyadékot pótolj. Az EQUA - Smart Water Bottle alkalmazás szintén rendelkezésre áll a palack teljes funkcionalitásának biztosításához.

Az Equa Smart Bottle legfontosabb jellemzői, rózsaszín

  • Az Equa Smart palack teste BPA-mentes és duplafalú rozsdamentes acélból készült.
  • A precíz kivitelezés stílusos megjelenést biztosít, és egy csepp folyadék sem szivárog el, így nem kell aggódnod amiatt, hogy az Equa Smart tartalma a táskádba ömlene
  • Stabil heveder a kényelmes hordozáshoz
  • Szigetelő tulajdonságainak köszönhetően az Equa Smart palack akár 12 órán keresztül melegen, 24 órán keresztül pedig hidegen tartja italodat.
  • A palack rövid fényjelzése figyelmeztet, ha ideje inni (folyamatos fény = minden rendben / 3 rövid villanás = ideje inni)
  • A rózsaszín palack térfogata 0,68 liter.
  • Az Equa mobilalkalmazás figyelmeztet, hogy mikor van itt az ideje inni, vagyis betarthatod az ivási rended
  • Az Equa Smart Bottle akkumulátora akár 6 hónapig is kitart egyetlen feltöltéssel
  • A palackot nem szénsavas italokhoz és ásványvízhez szánják.

Az EQUA - Smart Water Bottle egy intelligens társalkalmazás a rózsaszín Equa Smart Bottle-hoz

Az Android és iOS eszközökre egyaránt elérhető alkalmazás minden szükséges statisztikát megad az ivási szokásaidról. Az alkalmazás végigvezet a kezdeti beállításokon és telepítésen, és az életmódod és személyes adataid alapján ajánl napi vízfogyasztást. Az EQUA - Smart Water Bottle segítségével beállíthatsz emlékeztető fényjelzést az Equa Smart palack alján. Az alkalmazás nyomon követi a vízfogyasztásod és vezeti a hidratáltsági történeted. Ha szükséged van rá, stresszoldó légzőgyakorlatokat is kínál.

Equa Smart

Az Equa Smart palack nagyszerű szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik

Az Equa Smart Bottle duplafalú rozsdamentes acélból készült, hogy biztosítsa a szükséges szigetelő tulajdonságokat. Ezáltal akár 12 órán át melegen tartja a forró italt. A hideg ital akár 24 órán keresztül is üdítően hűvös marad.

Equa Smart

Egy csepp sem szökik ki az Equa Smart Bottle-ból

A 0,68 literes Equa Smart precíz kivitelezéssel büszkélkedhet, amely prémium megjelenést és érzetet kölcsönöz neki, és ami a legfontosabb, egy csepp folyadékot sem enged ki a belsejéből. Így nem kell aggódnod, hogy az Equa Smart palack tartalma kiömlene a táskádban.

Equa Smart

Praktikus karabiner a biztonságos rögzítéshez

A rózsaszín Equa Smart Bottle nem tartalmaz BPA-t, így teljesen biztonságos az egészségre. A könnyű hordozás érdekében a palack praktikus karabinerrel rendelkezik az egyszerű és szilárd rögzítéshez. Így bárhová magaddal viheted az palackot.

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes
Alkalmazás nyelve Angol

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szíj, Kétfalú, LED Indikátor
Funkciók Ivási szokások figyelése, Ivásra emlékeztetés, Hőszigetelés
Akkumulátor élettartam 4 382,91 óra
Mobilalkalmazás Mobilalkalmazással
Támogatott OS Android, iOS
Alkalmazás nyelve Angol

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Űrtartalom és súly

Űrtartalom 680 000 ml
Tömeg 420 000 g

Méretek

Magasság 25 cm
Átmérő 7,3 cm

Szín

Szín Rózsaszín
Kód:  Equa02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EQ-PINKB-S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15