Oldal frissítése

Equa Smart - okospalack, acél, Dark Grey

3,5 12 értékelés
33 890 Ft

Equa Smart - okospalack, acél, Dark Grey

A 680 ml-es térfogattal rendelkező Equa Smart okospalack alsó része minden alkalommal világítani kezd, amikor ideje inni és egy pillanatra megpihenni. A palack duplafalú rozsdamentes acél külsővel és praktikus karikával rendelkezik a kényelmes fogás érdekében. A valódi márvány felülettel ellátott kupaktökéletes záródást tesz lehetővé minden helyzetben. Bárhová is mész a nap folyamán, az Equa Smart okospalack lépten-nyomon gondoskodik tested tökéletes hidratálásáról.

Az Equa Smart okospalack legfontosabb jellemzői

  • Tökéletes záródás
  • A csomag egy mikro-USB kábelt is tartalmaz a töltés érdekében
  • Az Equa Smart palack térfogata 680 ml
  • Az akkumulátor üzemideje akár 6 hónap is lehet
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült test
  • Valódi márványból készült Equa Smart kupak
  • Alkalmazások Android és iOS rendszerekhez
  • Duplafalú kialakítás a hőmérséklet megtartása érdekében
  • LED-világítás a palack alján
  • Az Equa Smart palack Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható
  • A palack tömege 420 g

Okospalack az ivási szokások követéséhez

Az Equa Smart palack tökéletesen figyeli az ivási szokások betartását, és a fényjelzésnek köszönhetően mindig biztonságosan tájékoztat a folyadékbevitel aktuális szükségességéről. Ennek köszönhetően időben megakadályozza a test kiszáradását és az ehhez kapcsolódó fejfájást illetve fáradtságot. Úgy tartják, hogy mindenkinek 2 liter vizet kellene innia naponta. Ez a mennyiség azonban rendkívül személyre szabott, amelyet az intelligens Equa palack tökéletesen figyelembe vesz, és pontosan igényeidnek megfelelően szabályozza az optimális folyadékbevitelt. Az Equa Smart palackkal többé nem fogsz megfeledkezni a megfelelő folyadékbevitelről, így a jobb életmód mellettjelentősen kellemesebben és könnyedebben fogod érezni magad.

Okos gesztus az aktuális helyzetről nyújtott információkhoz

Az Equa Smart okospalack az okos gesztus használatával azonnal reagál, ha frissítőre van szükséged. Ennek eredményeképp a palack használatához nincs szükség a mobiltelefon folyamatos figyelésére. Érintsd meg a palackot, majd ha minden rendben van az Equa Smart palack folyamatosanvilágítani kezd, ha pedig folyadékra van szükséged, háromszor röviden villog.

Praktikus alkalmazás az Equa Smart okospalackhoz

Az alkalmazás ingyenesen elérhető az Android 5.0 vagy újabb-, valamint iOS 9.0 vagy újabb verzióval rendelkező készülékekhez. Az alkalmazás segít a kezdeti beállításban és telepítésben, ajánl számodra egy egyedi napi folyadékbevitel mennyiséget és lehetővé teszi a palack alján található fényjelzés pontos beállítását. Ezt követően az alkalmazás figyeli a napi folyadékbevitelt, rögzíti a hidratáltság mértékét és tájékoztat az akkumulátor töltöttségi állapotáról.


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Elemes

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás Bluetooth

Tulajdonságok

Tulajdonságok Szíj, Kétfalú, LED Indikátor
Funkciók Ivási szokások figyelése, Ivásra emlékeztetés, Hőszigetelés
Akkumulátor élettartam 4 382,91 óra
Mobilalkalmazás Mobilalkalmazással
Támogatott OS Android, iOS
Alkalmazás nyelve Angol

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél

Űrtartalom és súly

Űrtartalom 680 ml
Tömeg 420 g

Méretek

Magasság 25 cm
Átmérő 7,3 cm

Szín

Szín Szürke
Kód:  Equa01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  EQ-BDG-S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20