Oldal frissítése

Epson WorkForce Pro WP-M4525 DNF

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce Pro WP-M4525 DNF

A tintasugaras nyomtató gazdasági alternatíva a lézernyomtatóhoz. A tintapatronok és a nyomtatási élesség nagyszámú nyomtatott oldala (legfeljebb 10 000 oldal) marad . A nyomatok mindenféle papírtípusra nézve kitűnőek és hosszabbak maradnak, mert az Epson DURABrite Ultra tinta vízálló, kenhető, fakó és még kiemelő. A lézerekhez képest minimális fogyasztást jelent . Jó áron nemcsak egy nagy teljesítményű nyomtatót, hanem egy teljes többfunkciós eszközt is kínál a munkacsoportok számára, ahol nem vesz fel értékes helyet. Grafikus megjelenítéssel mindenki könnyen kiszolgálhatja.
A beépített szkenner beolvassa a beágyazott 1200 x 2400 DPI-s eredetit, és természetesen másolóként is használható. A 30 lapos automatikus lapadagoló is rendelkezik szkenner és integrált fax, amit minden bizonnyal szívesen, ha digitalizálják többoldalas dokumentum egy időben. A nyomtató büszkélkedhet az automatikus kétoldalas nyomtatásra és az ISO nyomtatási sebesség akár 16 oldal / perc fekete-fehér (egyoldalas). A papírbeviteli terület legfeljebb 250 A4 lapot tartalmazhat, két adagolóra osztva. A nyomtató csatlakoztatásához szabványos USB 2.0 számítógépes interfész vagy előnyösebb hálózati kártya használatos.

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 16 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 10 000 oldal/hónap

Méret

Magasság 341 mm
Mélység 420 mm
Szélesség 460 mm

Felszerelés

Kijelző Grafikus

Szín

Szín Szürke
Kód:  PE020u3d
Termékszám:  C11CC75301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05