Oldal frissítése

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

4,9 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce Pro WF-5620DWF

Kiválóan felszerelt multifunkciós tintasugaras nyomtató Epson WorkForce Pro WF-off 5620DWF klasszikus nyomtatott is egy szkenner, fénymásoló és fax funkció. Az első oldal kinyomtatása mindössze 7 másodperc alatt. A nyomtatás nagyon gyors, a nyomtató fogantyúk (ISO) nyomtatási sebesség 20 oldal percenként fekete-fehérben és 20 oldal percenként színes nyomtatást. Természetesen van egy kétoldalas nyomtatás és nyomtatási felbontás 4800 x 1200 dpi. Maximális havi használat 35 000 oldalt.
Másik jellemzője a szkenner felbontása 1200 x 2400 dpi kimeneti JPEG és TIFF formátumban. Ön tudja beolvasni a fekete-fehér és színes. Másoló felbontást kínál 600 x 1200 dpi, és a funkció automatikus átméretezés. Egy papírlap, kiválaszthatja akár 99 példányban. Végül pedig a fax funkció biztosítja a gyorshívó akár 200 név és telefonszám. A sebesség fax átviteli tartománnyal körülbelül 33,6 kilobájt / sec, így körülbelül 3 másodperc oldalanként. A nagy előnye faxolásra, hogy nem szükséges, hogy bekapcsolja a számítógépet. Vannak funkciók, mint a PC fax, fax e-mail, a gyors-, automatikus újrahívás.
A kapcsolat egy nagy sebességű USB interfész. Az eszköz képes csatlakozni a hálózathoz LAN kábel vagy vezeték nélküli WiFi technológiával. Használhatja a legtöbb rendelkezésre álló papírméretek A4-es méretig. Vhodná gramáž papíru je 64 g/m2 – 256 g/m2. A nyomtató kompatibilis a közös operációs rendszer a Mac OS és Microsoft Windows.A csomagok az illesztőprogramok és segédprogramok (CD), az egyes tintapatronok, főbb berendezések, tápkábel, gyors telepítési útmutató és garancia okmányok

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Szkennelés

Szkenner tulajdonságok Automatikus lapadagoló

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 34 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 30 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 35 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 342 mm
Mélység 442 mm
Szélesség 461 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér
Kód:  PE020u80
Termékszám:  C11CD08301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20