Oldal frissítése

Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

4,6 46 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce Pro WF-3620DWF

A kiválóan felszerelt multifunkciós Epson WorkForce Pro WF-3620DWF tintasugaras nyomtató elegáns fekete külsőben a klasszikus nyomtató mellett szkennerként, fénymásolóként és faxként is funkcionál. A nyomtató nyomtatási sebessége fekete-fehérben 19 oldal, színesben 10 oldal percenként. A kétoldalas nyomtatás természetesen rendelkezésre áll, a nyomtatási felbontás pedig kiváló, 4800 x 2400 dpi. Havonta maximálisan 20 000 oldal másolására képes.
A szkenner felbontása 1200 x 2400 dpi, a kimeneti formátumok BMP, PDF, JPEG és TIFF. A fekete-fehér és színes dokumentumokat is tökéletesen olvassa be. A fénymásolás automatikus átméretezéssel működik. Végül pedig a fax funkció biztosítja akár 100 név és szám gyorshívását. A fax átviteli sebessége körülbelül 33,6 kB / sec, így körülbelül 3 másodperc oldalanként. A faxolás nagy előnye, hogy a számítógép bekapcsolása nélkül is működik. A további funkciók közé tartozik a PC faxolás, a gyorstárcsázás és az automatikus újrahívás. A nyomtatás szintén lehetséges mobil eszközökről és memóriakártyákról.
A csatlakoztatás egy nagy sebességű USB-vel történik. Az eszköz csatlakoztatható a hálózathoz LAN kábellel vagy vezeték nélküli WiFi technológiával. A legtöbb rendelkezésre álló papírméret használható A4-es méretig. A papír ideális tömege 64 g / m2 - 256 g / m2 közötti. A nyomtató kompatibilis a Mac OS és Microsoft Windows operációs rendszerekkel. A csomag tartalmazza az illesztőprogramokat és segédprogramokat (CD), az egyes tintapatronokat, a főbb berendezéseket, a tápkábelt, a gyors telepítési útmutatót és a garancia okmányokat.

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Memóriakártya olvasó, Fax, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 19 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 10 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 20 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 125 lap

Méret

Magasság 243 mm
Mélység 417 mm
Szélesség 449 mm

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fekete

Csomag tartalma

A csomag tartalma Dokumentáció, Tintapatronok, Tápkábel, Software
Kód:  PE020u25
Termékszám:  C11CD19302
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05