Oldal frissítése

Epson WorkForce AL-M300D

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson WorkForce AL-M300D

Az Epson WorkForce AL-M300D egy fekete-fehér lézernyomtató magas használati értékkel, kis helyigényű, amely megfelel az egyéni felhasználóknak és kisvállalkozásoknak. A gyártó által ajánlott maximális havi terhelhetőség 100 000 oldal. Azok a cégek akik nagy példányszámban nyomtatnak nagyra fogják értékelni a duplex egységet, amellyel a nyomtató fel van szerelve. A nyomtató optimalizálva van a maximális hatékonyságra és a festékfelhasználásra. Mindezek mellett akár 35 oldal/perces nyomtatási sebességet képes elérni.
A tiszta papír tárolásáért a 250 lap kapacitású adagolótálca és egy többcélú, 50 lapos tálca felel. A kimeneti 150 lapos tálcán a kinyomtatott dokumentumok lesznek ideiglenesen tárolva. Az azonnali nyomtatási feladat feldolgozását a 600 MHz-es sebességű processzor és a 128 MB  kapacitású fő memória biztosítja, amely képes befogadni még a legnagyobb projekteket is. A nyomtató processzora gondoskodik a PCL6, PostScript 3, és hasonlók vállalati nyomtatási emulációk, szabványok és protokollok támogatásáról. A csatlakoztatás szabványos USB 2.0 porton keresztül lehetséges.

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Fekete-fehér

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 35 oldal/perc
Bemeneti tálcák 250 lap
Maximális havi kapacitás 100 000 oldal/hónap
Kimeneti tálcák 150 lap

Méret

Magasság 277 mm
Mélység 426 mm
Szélesség 393 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Szürke
Kód:  PE020w4
Termékszám:  C11CC63011
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10