Oldal frissítése

Epson TM-U220B (057A0)

Szuper ár
110 490 Ft

Epson TM-U220B (057A0)

TM-U220B egy masszív, nagy teljesítményű, 9 tűs POS nyomtató, amely rendkívül könnyen használható. Az egyszerű feltöltés, az automatikus vágó és nyitható ház, az egyszerű hozzáférés és karbantartás miatt a TM-U220B nagyon megbízható eszköz sima papírra való nyomtatáshoz háromféle szélességben.
A nyomtató lehetővé teszi, hogy kétszínű szalagot (fekete, piros) használjuk, hogy kiemelhessük a cég logóját vagy a különleges ajánlatokat. A mátrix nyomtatók előnye a más nyomtatási technológiák előtt az, hogy normál papírra nyomtat, nyomtathat másolatot és alacsony költséggel hozzáférhetőek a nyomtató szalagok. A helytakarékos kialakítás minimális helyet igényel, a nyomtató akár a falra is függeszthető. A B utótag a vágóél jelenlétét jelzi, de nem naplóz.

Paraméterek

Típus

Rendeltetés Irodába

Kapcsolat

Csatlakozás USB

Méret

Magasság 138,5 mm
Mélység 248 mm
Szélesség 160 mm
Tömeg 2,5 kg

Felszerelés

Kijelző Kijelző nélkül

Szín

Szín Fekete

Elektronikus értékesítési nyilvántartások

Elektronikus értékesítési nyilvántartások Igen, eKasa

Tulajdonságok

Nyomtatási felbontás 180 DPI
Maximális címkeszélesség 76 mm
Papírtekercs max. átmérője 83 mm
Ajánlott max. nyomtatási sebesség 178 mm/s
Kód:  PE932h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C31C514057A0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05