Oldal frissítése

Epson T3341 single pack

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Ha ennyit vásárolsz: 1 db 3 690 Ft/db
Ha ennyit vásárolsz: 2 vagy több db 3 580 Ft/db

Epson T3341 single pack

Csökkentse  nyomtatási költségeit az eredeti Epson T3341 Single Pack nyomtatópatronnal, ami  fekete színű és  4,5 ml térfogatú. Az Epson nyomtatók osztott (független) nyomtatópatronjainak köszönhetően Ön akár 30% tintát is meg tud takarítani ahhoz képest, amikor  egy többszínű nyomtatópatront használ.

A Photo fekete tinta lehetővé teszi, hogy Ön teljes mértékben kihasználja a nagyszerű tulajdonságokkal rendelkező,  eredeti Epson tinták összes előnyét.   Ezek a festékpatronok teljes mértékben kompatibilisek az Epson Expression Premium XP-530/630/635/830 nyomtatókkal.

 

A gyártó meggyőződése, hogy az eredeti Epson patron tintájának nyomatai megőrzik nyomtatási m9inőségüket  akár 300 éven keresztül is.

A fő előnyök

  • Kiváló minőségű és  tartós fekete fotó
  • Független festékpatron:  tinta-megtakarítás = 30%
  • Speciálisan Epson kompatibilis nyomtatókhoz készült
  • A nyomtatópatron kapacitása: 4,5 ml

 

Kód:  SE325e0t
Termékszám:  C13T33414010
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05