Oldal frissítése

Epson SureColor SC-T2100N

Ingyenes
szállítás boltjainkba
307 890 Ft

Epson SureColor SC-T2100N

A plakátoktól és a reklámcsíkoktól a fali dekorációig vagy a részletes műszaki CAD rajzokig. Az alapvető professzionális nagy formátumú nyomtató, az Epson SureColor SC-T2100N mindezt tökéletesen meg tudja csinálni. Tökéletes segítője független építészeknek, tervezőknek vagy reklámügynökségek alkalmazottainak, akiknek megbízható plotterre van szükségük , alacsony működési költségekkel a rendszeres nyomtatáshoz. A tiszta esztétika és a maximális méretű modern formatervezésnek köszönhetően az Epson SureColor SC-T2100N nyomtató tökéletes kimenetet biztosít. És ha csak alkalmanként nyomtat, akkor értékelni fogja, hogy a nyomtató automatikusan elvégzi a nyomtatófejek karbantartását és ellenőrzését. A plotter a vízhez és a piszokhoz ellenálló pigment tintákat használ.

Az Epson SureColor SC-T2100N plotter főbb jellemzői

  • Alapvető professzionális nagy formátumú nyomtató
  • Tökéletes nyomtatás nagy formátumú 24 hüvelykes tekercsekre és lapokra A1-től A4-ig és B1-től B4-ig
  • Az Epson SureColor SC-T2100N plotter isideális kis irodákhoz és építészeti stúdiókhoz
  • Színes érintőképernyővel
  • Nyomtatás lehetősége közvetlenül táblagépről vagy okostelefonról a WiFi Direct vagy az Apple AirPrint technológiának köszönhetően
  • A PrecisionCore nyomtatófejek automatikus ellenőrzése és karbantartása

Valósítsa meg kreatív ötleteit az Epson SureColor SC-T2100N készülékkel

Az Epson SureColor SC-T2100N nagy formátumú nyomtató megfelel a CAD-fájlok, rajzok, diagramok vagy üzleti tervek nyomtatásának minden követelményének. Új típusú PrecisionCore nyomtatófejekkel van felszerelve, amelyek garantálják a nagy teljesítményt és a termelékenységet. Plotter használatakor könnyedén válthat a nagy formátumú 24"-es tekercsek nyomtatása és az egyes lapok adagolása között az A1-től A4-ig és a B1-től B4-ig . Mindez a legjobb minőségben, amely meggyőzi ügyfeleit a helyes döntés meghozataláról. A tökéletesen kinyomtatott vizualizáció elősegíti a megrendelő figyelmét.

Modern nyomtatási technológia

A SureColor SC-T2100M plotterre nyomtat a 4,3 hüvelykes színes érintőképernyőn keresztül. De használhatja a modern technológiát is, és kinyomtathatja a kívánt dokumentumot WiFi-n keresztül közvetlenül okostelefonjáról, táblagépéről vagy számítógépről, a WiFi Direct vagy az Apple AirPrint technológia segítségével.

Energiafelhasználás:
28 W (8 W készenléti állapotban)

Tápegység:
AC 100 V - 240 V, 50 Hz - 60 Hz

Méretek (H × H × H):
97 × 50,5 × 23 cm

Súly:
27 kg

Max. zajszint:
49 dB (32 dB készenléti állapotban)

Nyomtatási felbontás:
2400 × 1200 dpi

Paraméterek

Típus

Nyomtatási szín Szines
Rendeltetés Irodába

Funkció

Jellemzők AirPrint, Külön színes patronok

Kapcsolat

Csatlakozás LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Boríték formátuma B4, 24", B2, B3, B1

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási felbontás 2400 x 1200 DPI

Méret

Magasság 230 mm
Mélység 505 mm
Szélesség 970 mm
Tömeg 27 kg

Felszerelés

Kijelző Érintős

Szín

Szín Fehér
Kód:  PE297e0
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  C11CJ77301A0
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10