Oldal frissítése

Epson LQ-630

5 2 értékelés
197 990 Ft

Epson LQ-630

Az EPSON LQ-630 fekete-fehér mátrixnyomtató ideális választás üzleteknek, orvosi rendelőknek, jegyirodáknak, postáknak, bankoknak és moziknak. Címkék, blokkok nyomtatására, illetve másolatok készítésére is tökéletes szolgálatot tesz. Világszínvonalú 24 tűs nyomtatást kínál akár 80-as oszlopszélességgel is.

Főbb jellemzők:

  • Munkahelyek számára fejlesztve
  • Kompakt kialakítás akár 80-as oszlopszélességgel - tökéletesen illeszkedik zártabb helyekre
  • Különálló papírlapok behelyezése és kiadása az elülső oldalon
  • Flatbet síkágyas technológia

Rugalmasság és könnyű hozzáférés

A papíradagoló az elülső részén található és lehet vele nyomtatni a egyoldalasan is, illetve többrétegű papírra is. 360 karakter/másodperc sebességgel képes nyomtatni, és akár 4 db extra példányban is képes nyomtatni az eredetin felül. Flatbet síkágyas technológián keresztül kicsiny különálló lapokra és 9x 7 centiméteres matricákra is lehet nyomtatni. A kiváló nyomtatófej élettartama 400 millió leütés, amely hosszútávú használatot jelent.

Alacsony üzemeltetési költségek

A nyomtató csatlakoztathatósága igencsak sokoldalú. Rendelkezik kétirányú párhuzamos interfésszel és USB 2.0 A típusú csatlakozóval, amellyel több munkaállomáshoz is lehet integrálni. Alacsony energiafogyasztásának hála mindössze 20 watt a fogyasztása, így nyomtató működése rendkívül gazdaságos.

 

Paraméterek

Típus

Rendeltetés Irodába

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LPT

Méret

Magasság 185 mm
Mélység 306 mm
Szélesség 386 mm
Tömeg 3,5 kg

Szín

Szín Szürke

Nyomtatási paraméterek

Tűk száma 24
Nyomtatási sebesség 360 karakter/másodperc
Példányszám 1+4
Papírformátum A4 - 210×297mm
Kód:  PE425b
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  C11C480141
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20