Oldal frissítése

Epson L605

4,2 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Epson L605

 

Az Epson színes, multifunkciós, tintasugaras nyomtatója három az egyben készülék – egyben nyomtató, scanner és fénymásoló is. A legjobban irodában használható, ahol gyors és fáradhatatlan társatok lesz. Maximális irodai sokoldalúságot biztosít, telefonról, tabletről is lehet rá nyomtatni, kétoldalas nyomtatásra is képes, magas minőségben scannel, nagykapacitású fénymásolásra is alkalmas.


Epson L655
 

Alacsony költségek

A beépített, nagykapacitású tintapatronok segítségével a mindennapi nyomtatás során akár a költség 90%-át megtakaríthatod.

Epson L655
 

Tinta irodai nyomtatáshoz

A festékalapú színes tinták és a pigmentes fekete tinta biztosítja a gyorsan száradó, elkenődésre nem hajlamos nyomatokat.

Epson L655
 

Kétoldalas nyomtatás

A kétoldalas nyomtatással a papírfelhasználást akár a felére csökkentheted, segítségével költséget és erőforrást is megtakaríthatsz.


Epson L605
 

Takaríts meg időt és költségeket

Akár 50%-os papírmegtakarítást érhetsz el a kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően, a befejezésre nem kell viszont sokat várni, mivel a kétoldalas nyomtatás sebessége 6,5 oldal percenként fekete-fehér, és 4,5 oldal/perc színes nyomat esetén. Az eszköz minőségi, akár 4800×1200 dpi felbontású nyomtatásra képest, a Micro Piezo nyomtatófejet használja, amely magas minőséget és megbízhatóságot biztosít.


Felejtsd el a tintapatronokat

A nyomtató integrált tintatartály-rendszerrel rendelkezik, amely biztosítja a kedvező árú A4-es nyomtatást. Maga az utántöltés a tintapalackoknak köszönhetően egy pillanat alatt megvan a gyors töltési technológiának, a palackok jól látható megjelölésének és a csepegésmentes nyomtatófejeknek köszönhetően. Örömöt okoznak majd a rendkívül alacsony nyomtatási költségek, a kezdőszettel akár 11 000 oldal kinyomtatható.


Mobilnyomtatás

A nyomtató vezérlésére kétsoros monokróm kijelző szolgál. A hálózathoz LAN port és vezeték nélküli WiFi technológia segítségével is lehet, a nyomtató így nagyon kényelmesen elérhető. Az Epson Connecten keresztül könnyen kinyomtathatod dokumentumaid okostelefonról vagy tabletről.

Epson L605
 

Legfontosabb jellemzők

  • Nyomtatás, másolás és scannelés
  • Duplex nyomtatás
  • A csomag 2 teljes tintakészletet tartalmaz
  • WiFi-n és hálózaton keresztül is lehet hozzá csatlakozni
  • WiFi Direct és Epson Connect
  • Megfelel az ENERGY STAR feltételeknek
 

Paraméterek

Típus

Funkció

Jellemzők Auto duplex nyomtatás, Másolás és szkennelés

Kapcsolat

Csatlakozás USB, LAN, Wi-Fi

Támogatott papírméret

Nyomtatási paraméterek

Nyomtatási sebesség (fekete-fehér) - maximum 33 oldal/perc
Nyomtatási sebesség (színes) - maximum 20 oldal/perc
Bemeneti tálcák 150 lap
Kimeneti tálcák 30 lap

Méret

Magasság 205 mm
Mélység 360 mm
Szélesség 515 mm

Felszerelés

Kijelző Informatív

Szín

Szín Fekete
Kód:  PE124a27d
Termékszám:  C11CF72401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15